Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - Regular

Šifra
3005015504
Kataloški broj
mnp63bs/a
558,76 €4.209,98 kn
558,76 €4.209,98 kn

Always-On zaslon Retina. Vidiš sve. Možeš sve.


Uz sjajni Always‑On zaslon, lica sata s mnogo detalja izgledaju fantastično i lako su čitljiva čak i kad spustiš zapešće. Na veliki zaslon stanu svi tvoji omiljeni dodaci, a biranje dodirom, tipkanje i pomicanje još je lakše.


Iste inovacije s kojima je stvoren prelijepi Always‑On zaslon od ruba do ruba, čine ga i nevjerojatno izdržljivim. Debeli prednji kristal, robusna geometrija i ravna baza čine ga otpornim na udarce.


Što više informacija o svom zdravlju imaš, to bolje na njega možeš utjecati. Napredni zdravstveni senzori Apple Watcha Series 8 omogućuju ti potpuniji uvid za bolje razumijevanje tvog zdravlja.


 


   


Za još bolje praćenje menstrualnog ciklusa.


Apple Watch Series 8 ima inovativan novi senzor koji očitava tvoju temperaturu dok spavaš pa možeš provjeriti kako se ona s vremenom mijenjala. Praćenje ciklusa upotrebljava te podatke za retrospektivnu procjenu vjerojatnog datuma ovulacije, što može biti od pomoći pri planiranju obitelji. U kombinaciji s pulsom i zabilježenim podacima o ciklusu, dobivaš detaljan prikaz svog menstrualnog ciklusa.


Predviđanje menstruacije. Manje upitnika.


Podaci o temperaturi zapešća poboljšavaju predviđanje menstruacije. A sad možeš primati i obavijesti ako zabilježeni podaci o ciklusu pokažu moguća odstupanja, kao u slučaju nepravilnih ili produljenih menstruacija. Povijest ciklusa možeš podijeliti sa svojim liječnikom te voditi informiraniji razgovor.


Stroj za snove.


Nova aplikacija Spavanje ne samo da prati kako i koliko spavaš već i koliko vremena provodiš u raznim fazama sna: REM, osnovnom i dubokom snu, a možeš saznati i kad te je nešto probudilo.


Napravi EKG kad god poželiš.


 Zahvaljujući aplikaciji EKG, Apple Watch Series 8 može generirati EKG sličan jednokanalnom elektrokardiogramu.


Izmjeri razinu kisika u krvi. Inovacija od koje zastaje dah.


Apple Watch Series 8 ima izvanredan senzor i aplikaciju koji ti omogućuju očitavanje razine kisika u krvi te pregled pozadinskih očitanja u bilo koje doba dana ili noći.


Da ne zaboraviš uzeti lijek i vitamine.


Aplikacija Lijekovi omogućuje ti diskretno i praktično praćenje uzimanja lijekova, vitamina i dodataka prehrani. I možeš to lako zabilježiti putem Apple Watcha.


Inovacija za koju se nadamo da ti nikada neće zatrebati.Predstavljamo Detektor sudara. Automatski poziv upomoć.


Apple Watch Series 8 po prvi puta može prepoznati tvoje sudjelovanje u teškom automobilskom sudaru. Kad se sudar otkrije, Detektor sudara može te automatski spojiti s hitnim službama, dati tvoju lokaciju dispečerima i obavijestiti tvoje osobe za kontakt u slučaju nužde. Detektor sudara koristi kombinaciju poboljšanog troosnog žiroskopa i novog akcelerometra velike gravitacije s najvećim dinamičkim rasponom među pametnim satovima. Detektor sudara služi se algoritmom koji sintetizira podatke o više od milijun sati stvarne vožnje i sudara koje koristi za detekciju nalaziš li se u takvoj situaciji, uz paralelno korištenje mikrofona i GPS-a.


Novi načini treniranja. Da postigneš još više.


Čučni, istegni se, iskorači — samo pomisli i Apple Watch ponudit će za to vježbu. A uz novu značajku Prikaz treninga moći ćeš u trenu dobiti uvid u naprednije mjerne podatke, kao što su zone pulsa i prilagođeni intervali, pa možeš nastaviti davati sve od sebe.


Zone pulsa.


Brzo saznaj kojim intenzitetom treniraš. Zone treninga automatski se izračunavaju i personaliziraju uz pomoć tvojih zdravstvenih podataka, a možeš ih izraditi i ručno.


Prilagodi svoj trening.


Prilagodi intervale vježbanja i odmora svom stilu treniranja. Primaj upozorenja o tempu, pulsu, kadenci i snazi. Ti njega prilagođavaš. On tebe oblikuje.


Svijet ti je pri ruci.


Telefoniraj, šalji poruke i upućuj pozive u nuždi.


Apple Pay.


Brzo plaćanje sa zapešća uz Apple Pay.

Specifikacije
Proizvođač Apple
Kratki opis 1,61" Always-On Retina display, S8 SiP with 64-bit dual-core processor
Blood Oxygen app, High and low heart rate notifications, Irregular rhythm
notification, ECG app, Cardio fitness notifications, Cycle tracking, GPS
Redesigned Compass app with waypoints and backtrack
Boja Bijela
Tip ekrana OLED
Rezolucija ekrana 352 x 430
Masa (gr) 43.00
Vodootporan Da
Senzori Fall Detection, Crash Detection, High-g accelerometer, Gyroscope, Compass Backtrack, GPS, Always-on altimeter
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: