KSIX bežični punjač 3 u 1, sklopivi, MagSafe kompatibilan, brzo punjenje, Qi

Šifra
3008068125
Kataloški broj
BXCQI153N1B
42,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
42,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Punite do 3 uređaja istovremeno s Station 3in1 bežičnim punjačem. Dizajniran za Qi ili MagSafe pametne telefone, Apple Watch i Apple AirPods, ovaj punjač nudi bežično punjenje koje eliminira potrebu za dodatnim kabelima i utikačima. Njegov sklopivi dizajn omogućuje vam punjenje pametnog telefona dok ga koristite kao postolje. Oslobodite se višestrukih kabela na stolu ili noćnom ormariću i napunite svoje uređaje učinkovito i brzo s ovim elegantnim bežičnim punjačem.
JEDINSTVENI SKLOPIVI DIZAJN
Bežični punjač 3u1 ima minimalistički bijeli sklopivi dizajn koji vam omogućuje da ga lako sklopite i koristite kao postolje dok se vaš pametni telefon i Apple Watch pune. Na ovaj način možete gledati svoje omiljene emisije i filmove ili upućivati ​​video pozive dok je vaš telefon magnetski spojen (kompatibilan s Apple MagSafe®) i puni se. S 2 LED indikatora koji vas obavještavaju o statusu punjenja i prednosti sklapanja u tri dijela, lako ga je pohraniti i nositi bilo gdje.
ISTOVREMENO PUNJENJE ZA 3 UREĐAJA
Station 3in1 ima 3 baze za punjenje. Prvo, prva baza kompatibilna je s Qi pametnim telefonima i AirPods slušalicama, a nudi i magnetski priključak kompatibilan s Appleovom MagSafe tehnologijom. Drugo, srednja baza je posebno dizajnirana za punjenje Apple Watcha. Konačno, treća baza je kompatibilna s Qi pametnim telefonima i AirPodsima. Ovaj inovativni raspored omogućuje vam da istovremeno punite svoj pametni telefon, Apple Watch i AirPods, pojednostavljujući proces i eliminirajući potrebu za više kabela i utikača. Važan naglasak je da i prva i treća baza podržavaju i Qi pametne telefone i AirPods, što znači da možete puniti dva para AirPods ili dva pametna telefona u isto vrijeme stavljanjem po jednog u svaku bazu.
PAMETNA REGULACIJA SNAGE
Station 3in1 ide mnogo dalje od normalne baze, jer automatski prepoznaje uređaje koji se nalaze u svakoj bazi, omogućujući inteligentnu regulaciju napajanja. Ova napredna tehnologija nudi snagu od 15 W za pametne telefone, 2,5 W za Apple Watch i 3 W za AirPods, osiguravajući optimalno punjenje za svaki uređaj. U slučaju dva pametna telefona, punjač dinamički prilagođava distribuciju energije, osiguravajući jednaku izlaznu snagu od 15 W između njih. Uključuje 50 cm USB-C na USB-C kabel za spajanje na napajanje.
QI BEŽIČNA KOMPATIBILNOST
Station 3in1 bežični punjač podržava Qi pametne telefone s izborom Samsung, Huawei, Xiaomi i drugih uređaja te nudi magnetski priključak za MagSafe uređaje, kompatibilne s modelima iPhone serije 12 i novijim. Drugo, nudi punu kompatibilnost sa svim modelima i serijama Apple Watcha. Konačno, savršeno je kompatibilan s AirPods Series 2 i novijim, kao i Pro Serijom.
SPECIFIKACIJE
TEŽINA: 128 g
DIMENZIJE: 24,7 x 7,5 x 0,8 cm (rasklopljen)
BOJA: Bijela
KOMPATIBILNOST: Qi tehnologija + MagSafe
ULAZNI PARAMETRI: 9V/2A, 9V/3A
KORISTITI: Kućni ured
VRSTA NAKNADE: Brzo punjenje
MAKS. UČINAK (W): 15W
ULAZNI KONEKTOR: USB-C
RASPON PUNJENJA: 1-8 mm
UČINKOVITOST PUNJENJA: Više od 75%


 


 

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Dužina (cm) 0.00
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.