KSIX flex zaštitna maska za Samsung Galaxy S24 ultra 5G, prozirna

Šifra
3008050664
Kataloški broj
B0SM003TP02
11,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
11,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Flex Case kompatibilan sa Samsung Samsung Galaxy S24 Ultra 5G izrađen od TPU materijala vrlo je fleksibilan i bez otisaka prstiju. Otporan je na sve okolnosti i najstresnije dane. Dizajn vašeg pametnog telefona će zbog svoje transparentnosti uvijek biti prisutan iu prvom planu.
ZBOGOM OGREBOTINAMA I OGREBOTINAMA
Znamo da je to cijenjena prednost pri odabiru kućišta. Zahvaljujući TPU materijalu, koji se odlikuje visokom otpornošću, nećete morati brinuti o neizbježnim oštećenjima uzrokovanim svakodnevnom uporabom.
LAGAN I TRANSPARENTAN DIZAJN
Ovaj proizvod je dizajniran da prati trend bez gubitka jednostavnosti. Zahvaljujući laganom dizajnu debljine 1,2 mm i činjenici da je 100% proziran, vaš će pametni telefon uvijek izgledati najbolje.
UVIJEK BEŽIČNO PUNJENJE
Ovaj proizvod prilagođava se pogodnostima bežičnog punjenja. Zaboravite na nepotrebne kablove. Debljina mu je toliko tanka da nećete imati problema sa senzorom pametnog telefona prilikom punjenja s podlogom za bežično punjenje.
SPECIFIKACIJE
BOJA: Transparentan
MATERIJAL: TPU
KOMPATIBILNOST MARKE: Samsung
KOMPATIBILNOST MODELA: Galaxy S24 Ultra 5G
TVRDOĆA: Fleksibilno


 


 

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.