KSIX GaN mini zidni punjač od 20W, PPS, isporuka energije, brzo punjenje, USB-C

Šifra
3008068126
Kataloški broj
BCD20GAN01B
19,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
19,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Punite sve svoje uređaje brzo, sigurno i učinkovito zahvaljujući tehnologijama GaN, PPS i Power Delivery te snazi ​​do 20 W ovog USB-C zidnog punjača. S mini formatom i malom težinom tako da ga možete ponijeti sa sobom na putovanje ili kamo god idete u potpunoj udobnosti.
SADRŽI GAN TEHNOLOGIJU
Ovaj zidni punjač pokreće napredna GaN tehnologija, koja se sastoji od komponenti izrađenih od galij nitrida. Ovaj materijal omogućuje punjaču kompaktnu veličinu i malu težinu bez smanjenja snage. Također nudi puno učinkovitije punjenje od uobičajenih punjača i stvara manje topline u uređaju. Vrhunska tehnologija na dlanu.
PPS: PAMETNO DINAMIČKO PUNJENJE
Punjač ima tehnologiju programabilnog napajanja, koja nudi mnogo učinkovitije i kontroliranije punjenje od uobičajenih punjača dinamičkim podešavanjem izlazne snage kako bi odgovarala specifičnim potrebama uređaja u stvarnom vremenu. Ova tehnologija punjenja kompatibilna je s uređajima kao što su Samsung Galaxy S20 Series, S21 Series, S22 Series i noviji; Samsung Galaxy Note 10+; Samsung Note 20 serija i noviji; Google Pixel serije 6, serije 7 i novije; OnePlus 9 Pro; između ostalih. Punjač je također kompatibilan s bilo kojom vrstom uređaja s USB-C ili Lightning priključkom.
BRZO PUNJENJE UZ POWER DELIVERY
Ovaj punjač ima Power Delivery, brzu i učinkovitu tehnologiju punjenja optimiziranu za iPhone, Samsung i Xiaomi uređaje, koja također nudi kompatibilnost s modelima marki kao što su Google, Realme, OnePlus i drugi. Ova tehnologija punjenja nudi značajno više snage od uobičajenih punjača, omogućujući vam da svoje uređaje punite maksimalnom brzinom.
USB-C: UNIVERZALNI STANDARD
Ovaj zidni punjač ima USB-C priključak, univerzalni industrijski standard. Ovaj priključak nudi brzo punjenje do 20 W snage tako da svoje uređaje možete napuniti u vrlo kratkom vremenu. Osim toga, pruža punu kompatibilnost sa svim markama i uređajima, bilo da se radi o pametnim telefonima, tabletima, slušalicama, powerbank-ovima, među ostalima.
KOMPAKTAN I SIGURAN DIZAJN
Kućište punjača izrađeno je od 100% polikarbonatne plastike, materijala koji mu daje ocjenu zaštite od zapaljivosti UL94-V0, najsigurniju na tržištu. Sve to u elegantnom bijelom dizajnu s kompaktnom veličinom od samo 3 x 3 x 6,8 cm i ultra-laganom težinom od 51 grama. Ovaj mini format čini punjač savršenim za svaki džep, ruksak i torbicu, što ga čini savršenom opcijom za putovanja.
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Ulazni parametar: 110-240V
Izlazni parametri: USB-C 5V-3A / 9V-2,22A / 12V-1,67
Maks. snaga: 20 W

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Dužina (cm) 0.00
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.