KSIX GaN mini zidni punjač od 30W, PPS, isporuka energije, brzo punjenje, USB-C

Šifra
3008068127
Kataloški broj
BCD30GAN01B
22,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
22,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Punite sve svoje uređaje brzo, sigurno i učinkovito zahvaljujući tehnologijama GaN, PPS i Power Delivery i do 30 W snage iz Ksix USB-C zidnog punjača. S kompaktnim i laganim dizajnom tako da ga možete ponijeti sa sobom na putovanja ili kamo god idete u potpunoj udobnosti.
SADRŽI GAN TEHNOLOGIJU
Pokretan naprednom GaN tehnologijom, punjač se sastoji od komponenti izrađenih od galij nitrida. Ovaj materijal omogućuje punjaču kompaktnu veličinu i malu težinu bez ugrožavanja njegove snage. Osim toga, nudi puno učinkovitije punjenje od uobičajenih punjača i stvara manje topline u uređaju. Vrhunska tehnologija na dlanu.
PPS: PAMETNO DINAMIČKO PUNJENJE
Zahvaljujući tehnologiji programabilnog napajanja, punjač nudi mnogo učinkovitije i kontroliranije punjenje od uobičajenih punjača dinamičkim podešavanjem izlazne snage kako bi odgovarao specifičnim potrebama uređaja u stvarnom vremenu. Ova tehnologija punjenja kompatibilna je s uređajima kao što su Samsung Galaxy S20 Series, S21 Series, S22 Series i noviji; Samsung Galaxy Note 10+; Samsung Note 20 serija i noviji; Google Pixel 4 serija i noviji; između ostalih. Punjač je također kompatibilan s bilo kojom vrstom uređaja s USB-C ili Lightning priključkom.
POWER DELIVERY BRZO PUNJENJE
Punjač ima Power Delivery, brzu i učinkovitu tehnologiju punjenja optimiziranu za iPhone, Samsung i Xiaomi uređaje, koja također nudi kompatibilnost s modelima brendova kao što su Google, Realme, OnePlus i mnogi drugi. Ova tehnologija punjenja nudi značajno više snage od uobičajenih punjača, omogućujući vam da svoje uređaje punite maksimalnom brzinom.
USB-C: UNIVERZALNI STANDARD
Zidni punjač ima USB-C priključak, univerzalni industrijski standard. Ovaj priključak nudi brzo punjenje do 30 W snage tako da svoje uređaje možete napuniti u vrlo kratkom vremenu. Osim toga, pruža potpunu kompatibilnost sa svim markama i uređajima, bilo da se radi o pametnim telefonima, tabletima, slušalicama, powerbank-ovima i još mnogo toga.
KOMPAKTAN DIZAJN
Kućište punjača izrađeno je od 100% polikarbonatne plastike, materijala koji pruža UL94-V0 zaštitu od zapaljivosti, najsigurniju na tržištu. Sve to u minimalističkom dizajnu u bijeloj boji s mini formatom od samo 3,2 x 3,2 x 7,2 cm i ultra-laganom težinom od 51 grama. Ovaj format omogućuje punjaču da savršeno stane u svaki džep, ruksak i torbicu, što ga čini savršenim izborom za putovanja.
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Ulazni parametar: 100-240V
Izlazni parametri: USB-C 5V-3A / 9V-3A / 12V-2,5A / 15V-2A / 20V-1,5A
Maks. snaga: 30 W

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Dužina (cm) 0.00
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.