KSIX izmjenjivi silikonski remen kompatibilan s Apple Watch 42/44/45mm,bijelosivi

Šifra
3005055196
Kataloški broj
B0930SP02
14,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
14,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Dajte svom pametnom satu jedinstven dodir s našim jedinstvenim izmjenjivim remenima! Naše su narukvice dizajnirane da budu kompatibilne s širokim spektrom modela, uključujući Apple Watch 42 mm, 44 mm i 45 mm, kao i popularne Ksix Urban 4 i Urban Plus. Sada možete promijeniti izgled svog pametnog sata u nekoliko sekundi i uskladiti ga sa svojim stilom i prigodom.
KOMPATIBILNOST S APPLE I KSIX PAMETNIM SATOVIMA
Naši remeni kompatibilni su s Apple satovima širine 42 mm, 44 mm i 45 mm. Također su prikladni za modele Ksix Urban 4 i Urban Plus, dajući vam širok raspon mogućnosti za prilagođavanje vaših uređaja.
RAZNOLIKOST STILOVA
Birajte između široke palete stilova, boja i materijala kako biste izrazili svoju osobnost i prilagodili svoj pametni sat svakoj prilici.
IZDRŽLJIVA KONSTRUKCIJA
Sve naše narukvice izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju iznimnu izdržljivost i otpornost na svakodnevno habanje. Također se lako čiste i održavaju u izvrsnom stanju.
JEDNOSTAVNA ZAMJENJIVOST
Zamjena remena nikada nije bila lakša. Naš inovativni sustav zamjene omogućuje vam da ih promijenite u nekoliko sekundi, bez potrebe za dodatnim alatima.
SPECIFIKACIJE
BOJA: Bijela
KOMPATIBILNOST MARKE: Ksix / Apple Watch
KOMPATIBILNOST MODELA: Ksix Urban Plus/Apple Watch (42/44/45 mm)

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Boja Null
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.