KSIX, prijenosna baterija 10000 mAh, 22.5W + USB-C kabel, 2 izlaza, ultratanka

Šifra
3008018197
Kataloški broj
BXBA20000PU**
37,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
37,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

KSIX, prijenosna baterija 10000 mAh, 22.5W + USB-C kabel, 2 izlaza, ultratanka

Prijenosna baterija koja će podići iskustvo punjenja na višu razinu za sve vaše uređaje kamo god krenuli. Otkrijte istovremeno punjenje maksimalnom snagom koje će vam omogućiti potpuno punjenje pametnog telefona, tableta ili pametnog sata u tren oka zahvaljujući snazi od 22,5 W i tehnologiji Power Delivery koju uključuje. Njegov kapacitet od 10.000 mAh omogućuje potpuno punjenje pametnog telefona više od 3 puta, a uz to ima 2 izlazna priključka i LED indikator baterije. Jeste li spremni ponovno otkriti prijenosno punjenje?

Napunite svoj pametni telefon 3 puta
Zahvaljujući velikom kapacitetu od 10.000 mAh, eksterna baterija Ksix osigurat će beskrajna punjenja za sve vaše uređaje. Punite pametni telefon do 3,1 puta, tablet do 1,3 puta ili bežične slušalice do 20,3 puta* i zaboravite na pražnjenje baterije kada niste kod kuće. Pravi suputnik!
*Testovi su provedeni s iPhoneom 12 mini, iPadom mini 2021 i AirPods 3. Vrijednosti mogu varirati ovisno o terminalu i kapacitetu baterije.

Ultrabrzo punjenje koje ide u korak s vama
Snaga od 22,5 W koju sadrži Ksix Ultra Slim powerbank u potpunosti će napuniti bateriju svih vaših uređaja prije nego što to shvatite. Potrebno vam je samo 35 minuta da napunite 60% baterije pametnog telefona!* Osim toga, zahvaljujući Power Delivery optimiziranoj tehnologiji punjenja, moći ćete puniti svoj telefon najvećom brzinom, a istovremeno paziti na zdravlje baterije.
*Test proveden s iPhoneom 13. Vrijednosti mogu varirati ovisno o terminalu i kapacitetu baterije.

Jedno istovremeno punjenje koje vas vodi posvuda
Tako da punjenje vaših uređaja u isto vrijeme nikada nije problem. Zahvaljujući 2 izlaza, jednom USB-A i jednom USB-C, možete spojiti kabel za punjenje kompatibilan s vašim uređajem (USB-A na USB-C kabel uključen) u odgovarajući priključak i puniti 2 uređaja istovremeno. Vanjska baterija koja se puni u samo 3 sata, kako biste uštedjeli vrijeme i dobili udobnost.

Za sve vaše uređaje
Vanjska baterija Ksix nudi univerzalnu kompatibilnost: bilo da ste Apple ili Android, ili želite puniti pametni telefon, tablet ili čak svoj pametni sat ili bežične slušalice, ovaj powerbank je za vas. Isporučena struja prilagodit će se parametrima koje uređaj zahtijeva, omogućujući punjenje uređaja nižeg napona bez oštećenja baterije. Osim toga, uključuje USB-C na USB-C kabel.

litij polimer baterija
Powerbank Mini baterija izrađena je od litij polimera, što je čini izdržljivijom i sigurnijom. Ovaj materijal čini bateriju mnogo lakšom i kompaktnom po veličini bez žrtvovanja njenog visokog energetskog kapaciteta.

Ultra tanak i 100% minimalistički
Ništa ne ostavljamo iza sebe: velika snaga i kapacitet ovog powerbanka nadopunjeni su nevjerojatno tankim i sofisticiranim dizajnom za prilagodbu svakoj situaciji. Sve to u mini formatu od 10,6 x 6,7 x 1,7 cm i težine 166 g. Njegov dizajn i kapacitet učinit će ga vašim najboljim saveznikom i svim vašim uređajima.

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.