KSIX set od 4 SmartLED vanjska svjetionika, WiFi + APP uključen,12W, 200 lumena

Šifra
3008018201
Kataloški broj
BXOUTL2
89,99 EUR678,03 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,99 EUR678,03 kn

KSIX set od 4 SmartLED vanjska svjetionika, WiFi + APP uključen,12W, 200 lumena
Dajte svom vrtu rasvjetu kakvu zaslužuje s ovim setom od 4 pametna svjetla kojima se vrlo lako upravlja zahvaljujući aplikaciji TuyaSmart. Njegovo RGBWIC osvjetljenje omogućuje sinkronizaciju beskonačnog broja RGB boja i 3000K bijele svjetlosti u isto vrijeme. Ovi svjetionici imaju IP65 zaštitu kako bi ih zaštitili od kiše. Vrlo jednostavan za instalaciju i još lakši za uživanje!
MILIJUNI SINKRONIZIRANIH BOJA
200 lumena, 12 W snage i RGBWIC tehnologija ovih svjetionika omogućuju vam da se igrate s milijunima mogućnosti RGB boja i njihovih intenziteta na način koji želite. Sinkronizirajte nekoliko boja istovremeno ili odaberite 3000K bijelog svjetla i ostvarite jedinstvenu atmosferu za svoj vrt - vi birate kako ćete ga osvijetliti!
UPRAVLJAJTE SVJETLOM SA SVOG MOBILNOG TELEFONA
Uključite i isključite svjetlo, regulirajte snagu, sinkronizirajte ga s glazbom i čak programirajte sate osvjetljenja vaših vanjskih prostora sa svog pametnog telefona kako biste uštedjeli energiju. Sve iz udobnosti aplikacija TuyaSmart ili Smart Life, koje olakšavaju i zabavljaju upravljanje rasvjetom. Dostupno za Android i Apple uređaje. Također se može kontrolirati s integriranog daljinskog upravljača ili putem glasovnih pomoćnika.
OTPORAN NA KIŠU
Zaštita IP65 našeg kompleta svjetiljki znači da vrijeme vani neće predstavljati problem. Nije važno ako udari oluja, jer će vaša vanjska rasvjeta biti zaštićena od svih vremenskih nepogoda. Samo zaštitite utičnicu... i sve je pod kontrolom!
LAKO SE POSTAVLJA I KORISTI
Zahvaljujući kolcima za zemlju uključenim u ovaj set, postavljanje svjetionika na travu ili pijesak bit će jednostavno. Rasporedite ih kako želite, spojite ih na struju i u trenu ćete imati rasvjetu potrebnu vašem vrtu.
PROŠIRITE SVOJU RASVJETU
Ako vam 4 svjetionika nisu dovoljna, ovaj set vam daje mogućnost da na svojih 9,5 metara pričvrstite još jedan set kako biste dobili dvostruko veće osvjetljenje. Samo ih spojite s jednim od konektora, uključite jedan od setova u struju... i to je to!

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: