KSIX zaštitno kaljeno staklo 9H za Samsung Galaxy S24 Ultra 5G, crni rub

Šifra
3008030430
Kataloški broj
B0SM003S401
11,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
11,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

FULL GLUE ravno zaštitno staklo od kaljenog stakla, s crnim rubom i lijepljenjem na staklu i rubu, najteža je opcija koju ćete pronaći za svoj Samsung Samsung Galaxy S24 Ultra 5G, s ocjenom čvrstoće 9H, najvišom na skala tvrdoće. Snaga zaštite u jednom proizvodu.
100% RAVNO I PROZIRNO
Staklo ovog protektora karakterizira ravno (0,3 mm) i prozirno staklo. S našim štitnicima možete udobno čitati poruke, konzultirati članke, pa čak i gledati najbolje videozapise trenutka s potpunom jasnoćom.
OTPORAN NA METKE
Naše zaštitne folije za ekrane imaju najveću otpornost među zaštitnicima za ekrane, točno 9H razinu. Savršena ljestvica tvrdoće tako da ne morate brinuti o udarcima, ogrebotinama ili padovima.
Proizvod koji maksimalno štiti vaš pametni telefon jer apsorbira svaki jači udarac, sprječavajući pucanje ekrana. Pravi zaštitni štit koji će vaš zaslon uvijek držati netaknutim.
Osim toga, dolazi s oleofobnim premazom koji odbija vodu, masnoću i prljavštinu, izbjegavajući otiske prstiju na zaslonu.
ZAŠTITNIK KOJI OSTAJE NEZAPAŽEN
Njegova razina osjetljivosti osigurava izvrsne performanse zaslona osjetljivog na dodir. Zaslon osjetljiv na dodir je toliko osjetljiv na vaše prste da ćete koristiti svoj telefon s osjećajem da nemate zaštitu za ekran na svom pametnom telefonu. Okretni pokreti na kaljenom staklu koje djeluje nevidljivo.
CRNI OKVIR
Napravite razliku s okvirom u boji koji će vašem telefonu dati više osobnosti. Diferencijal koji će učiniti da vaša zaštita zaslona prekrije svaki kut zaslona vašeg pametnog telefona, osiguravajući veću zaštitu. Sigurnost i stil u jednom detalju koji će napraviti razliku.
SPECIFIKACIJE
MATERIJAL: Kaljeno staklo
KOMPATIBILNOST MARKE: Samsung
KOMPATIBILNOST MODELA: Galaxy S24 Ultra 5G
TVRDOĆA: 9H

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 24
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.