Lara Croft And The Temple Of Osiris PS4

Šifra
3202052504
Kataloški broj
LCTTOOPS4
17,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
17,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


Lara Croft i Ozirisov hram nastavak je hvaljene Lare Croft i čuvara svjetlosti i prvo iskustvo suradnje za četiri igrača s Larom Croft. Sa zadivljujućim vizualnim prikazima i potpuno novom pričom, igrači moraju raditi zajedno kako bi istražili hram, porazili horde neprijatelja iz egipatskog podzemlja, riješili lukave zagonetke i izbjegli smrtonosne zamke. Cijelo to vrijeme igrači će se natjecati za blago, moćne artefakte i vrhunska prava hvalisanja.


Lara Croft i Ozirisov hram odvija se duboko u pustinjama Egipta. U svojoj novoj pustolovini, Lara mora udružiti snage sa suparničkim lovcem na blago Carterom Bellom i zatvorenim bogovima Horusom i Izidom, kako bi pobijedila zlog boga Seta. Dok se Lara i njezini drugovi bore s elementima prirode preko pijeska i kroz drevne grobnice, borit će se protiv legendarnih božanstava i bića iz mita. Uz sudbinu svijeta na kocki, Lara mora povratiti krhotine Ozirisa kako bi spriječila Seta da porobi cijelo čovječanstvo.

Specifikacije
Proizvođač Eidos Montreal
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 12+, 2024, PS4, Eidos Montreal
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.