LEGO Animal Crossing Bunnie uživa u prirodi 77047

Šifra
4301030175
Kataloški broj
77047
Ostvarite 10% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO10 u periodu 06.06.-31.07.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
21,99 EUR
Dodatnih 10% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
21,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO10
10%
2,20 EUR
06.06.2024. - 31.07.2024. Do 31.07.2024.
Ostvarite 10% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO10 u periodu 06.06.-31.07.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Djevojčice i dječaci mogu izgraditi ovaj zabavni kamp Animal Crossing™ s kompletnim setom Bunnie's Outdoor Activities (77047) za kreativnu igru namijenjenu djeci od 6 godina naviše. Uz ovaj set, imat će puno zabave pomažući minijaturnoj figuri zečice Bunnie postaviti njezin sastavljivi šator za igru prije nego što krenu istraživati područje.
Ovaj set je sjajan poklon za kreativnu djecu koja vole video igre Animal Crossing. Koristeći mnoge dodatke, mogu prilagoditi set svojim željama. Mogu se pretvarati da su vani koristeći mrežu za hvatanje kukaca, lopatu i sjekiru - sve prepoznatljive alate iz video igara.
Zabavne funkcije uključuju mehanizam koji omogućuje Bunnie da preskoči rijeku koristeći skakaču palicu. Tu je i šator koji se otvara, što olakšava smještaj Bunnie za noć. Djeca mogu dalje izraziti svoju kreativnost ponovnim sastavljanjem podnih ploča i ukrašavanjem mnogim dodacima.
LEGO® setovi Animal Crossing omogućuju djeci koja vole izražavati svoje umjetničke talente da se izravno igraju kreativnostima video igara.
Igračka šator za djecu od 6 godina naviše - Djevojčice i dječaci uživaju u rukovanju i zabavi inspiriranoj Animal Crossing™ s Bunnie's Outdoor Activities dok grade postavku inspiriranu serijalom video igara.
Prilagodljiva igračka za djevojčice i dječake - Djeca postaju kreativna izmišljajući potpuno nove priče za minijaturnu figuru Bunnie, preuređujući modularne podne ploče kako bi priča mogla krenuti u bilo kojem smjeru koji odaberu.
Kreativna igračka za uloge - Djeca pomažu Bunnie da postavi šator, koriste alate prepoznatljive iz serijala video igara i istražuju sastavljenu scenu prije nego što je ponovno preurede na bilo koji način koji odaberu.
Kreativne značajke omogućuju maštovitu igru - Pomična funkcija iznad rijeke omogućuje Bunnie da preskoči rijeku, dok pokretni zidovi omogućuju lagan pristup šatoru Animal Crossing™.
Idea za rođendanski poklon Animal Crossing™ - Ovaj LEGO® set za izgradnju čini zabavan poklon za posebne prigode ili blagdane za djecu koja vole serijal video igara i kreativnu igru.
Izgradite zabavu - Dodajte bilo kojem drugom LEGO® Animal Crossing™ setu (prodaju se zasebno) kako biste proširili djetetovu zajednicu izrađenu od kockica.
Kreativne građevinske igračke - Ovi LEGO® setovi omogućuju djeci da i dalje koriste svoju kreativnost i vještine pripovijedanja pri istraživanju svijeta Animal Crossing™, čak i kad su na pauzi od ekrana.
Šareni ukrasni komad - Ovaj set od 164 dijela mjeri preko 9 cm u visinu, 20 cm u širinu i 17 cm u dubinu kada je postavljen u standardnoj konfiguraciji.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet LEGO® Animal Crossing™ s podesivim elementima za igru
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Animal Crossing
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.