LEGO Architecture Bijela kuća 21054

Šifra
4301010014
Kataloški broj
21054
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Imate previše posla. Čini vam se da ste uvijek u pokretu. Kada dobijete malo slobodnog vremena, želite napuniti baterije zabavnim i kreativnim izazovom. To vam može pružiti slaganje Bijele kuće od LEGO® kocaka.

Uživajte u detaljima
U projektu za rad rukama i umom oblikovat ćete detalje zgrade, kao što su neoklasični stupovi Izvršne rezidencije i kolonade koje spajaju Istočno i Zapadno krilo s okolnim vrtovima i fontanom. Model LEGO Architecture Bijela kuća (21054) može se podijeliti na 3 dijela za pristup još većem broju elemenata i sadrži LEGO kocku s natpisom „Bijela kuća” kako bi model za izlaganje bio potpun.

LEGO kompleti za vaš stil života
Pobjegnite od svakodnevice i otjerajte stres slaganjem elegantnog modela koji će sjajno izgledati izložen kod kuće ili u uredu. Model je dio kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle koje zanimaju umjetnost, dizajn, arhitektura i popularna kultura, što ga čini najboljim poklonom za vas ili kreativce u vašem životu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Model LEGO® Architecture Bijela kuća s mnogo prekrasnih detalja za izlaganje.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Architecture
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Arhitektura

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.