LEGO Architecture Kip slobode 21042

Šifra
4301010012
Kataloški broj
21042
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Od LEGO® kocaka sagradite model jednog od najpoznatijih nacionalnih spomenika na svijetu u kompletu LEGO® Architecture 21042 Kip slobode. Kip slobode nalazi se u luci New Yorka, više od 93 metra iznad Liberty Islanda, i pozdravlja pomorce iz svih dijelova svijeta. Kip je bio poklon narodu Sjedinjenih Američkih Država od naroda Francuske kao simbol slobode, a službeno je otkriven pred gomilom ljudi 28. listopada 1886.
U ovom modelu je izvrsno prikazan uravnotežen spoj arhitekture i kiparstva, a krase ga detaljno oblikovan pijedestal s pojedinostima u obliku štita i cigle te balkoni sa stupovima, a predivna Dama Sloboda ima plašt, slomljene okove, krunu sa sedam krakova, legendarnu ploču i podignutu ruku sa zlatnom bakljom.
Ovaj elegantni model iz serije LEGO® Architecture dolazi u autentičnoj kombinaciji pijesak-zelene i bež boje, s ukrasnom pločicom za ime.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Sastavite slavni simbol slobode - Kip slobode!
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Architecture
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 12+
Interes Lutke

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.