LEGO Art Kolekcija Jim Lee Batman™ 31205

Šifra
4301010019
Kataloški broj
31205
129,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
129,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Bilo da obožavate superjunake ili superzlikovce, imamo komplet za vas. Sastavite 1 od 3 umjetničkih portreta u kompletu LEGO® Art Kolekcija Jim Lee Batman™ (31205). Dok sastavljate, radite i na drugim značajnim iskustvima, postajete svjesniji sebe. Ulazite u zonu radosnog zena. Pronalazite smireni fokus koji obogaćuje kreativnost dok postavljate pločice u kolekcionarskom ukrasu.

Zauzmite se za nešto
Sastavite jedan od triju portreta legendarnih likova iz DC-ovih stripova: Batmana, Jokera™ ili Harley Quinn™. Ne možete odabrati? Kombinirajte komplete i sastavite jedan od dvaju stripovskih ukrasa. Dok sastavljate, skenirajte QR kod i slušajte zvučni zapis u trajanju 2 sata s prilagođenim sadržajem koji će vam pomoći da se udubite u kreativni projekt. Dovršite umjetničko djelo pločicom s potpisom pa ga izložite na zidu ili polici.

Što ćete napraviti?
Dobro došli u LEGO komplete za odrasle. To je prostor za opuštanje u kojem možete sastaviti detaljne modele kojima ćete odati počast svijetu zabave, motoutrka, putovanja, videoigara, sporta, znanosti, tehnologije i povijesti.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Istražite kreativnost kompletom LEGO® Art Kolekcija Jim Lee Batman™ (31205)
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO ART
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Arts

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.