LEGO Avatar Dom plemena Metkayina na grebenu 75578

Šifra
4301020248
Kataloški broj
75578
89,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Komplet igračaka LEGO® Avatar Dom plemena Metkayina na grebenu (75578) za uzrast 9+ zaokupit će maštu svih obožavatelja Avatara. U kompletu je prikazano selo plemena Metkayina okruženo stablima Pandore, kao u mangrovima, ponad raznobojnih koraljnih grebena. Djeca i obožavatelji filma mogu proživjeti omiljene trenutke iz filma Avatar: Put vode, sastaviti dinamične prizore pa odglumiti priče s figuricama Neytiri, Kiri, Ronal i Tonowarija.

Interaktivno iskustvo slaganja
Dolazi s jednostavnim slikovnim priručnikom za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim partnerom za slaganje s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok slažu.

Za igru i izlaganje
Kompleti LEGO Avatar sadrže prepoznatljiva vozila, strojeve, stvorenja i likove u inspirativnom izvanzemaljskom okruženju. Kompleti su savršeni za maštovitu igru i dojmljivi ukrasi u bilo kojoj sobi. Sakupite i kombinirajte komplete LEGO Avatar za još više mogućnosti igre ili sastavite svoju verziju Pandore.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Odvedite djecu i obožavatelje filma u svijet Pandore u kompletu LEGO® Avatar
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Životinje

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.