LEGO Avatar Lebdeće planine:Lokacija 26 i RDA Samson 75573

Šifra
4301020244
Kataloški broj
75573
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Avantura čeka svakoga strastvenog obožavatelja Avatara u dobi od 9 i više godina, s ovim LEGO® kompletom igračaka za slaganje Avatar Lebdeće planine: Lokacija 26 i RDA Samson (75573). Komplet uključuje 2 figurice Jakea Sullyja (u Na'vi i ljudskim oblicima), 3 druge figurice, Direhorse (Pa'li) figuru, futuristički helikopter SA-2 Samson, kontejner lokacije 26 sa stanicom za mobilnu vezu, plus elemente koji svijetle u mraku.

Igra bez kraja
Potaknite ljubav obožavatelja Avatara i prirode uz ovaj kreativni komplet koji djeci, samostalno ili s prijateljima ili obitelji, omogućuje igranje filmske scene ili pričanje novih priča. Miješajte setove (prodaju se zasebno) za izradu neograničenih verzija Pandore.

Iskusite mogućnosti
Ispunjeni legendarnim likovima i lokacijama, LEGO Avatar kompleti nude uzbudljive mogućnosti priče, akcije i igre. Također izgledaju sjajno izloženi, s detaljnim okruženjem napravljenim za poziranje modela kako bi starija djeca i obožavatelji mogli uživati u fokusu dok slažu i ponovno otkrivaju živopisno šareni svemir.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Potaknite dječju ljubav prema avanturama i brizi za prirodu s ovim kompletom LEGO® Avatar
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Gaming

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.