LEGO Avatar Neytiri i Thanator protiv Quaritcha AMP 75571

Šifra
4301020242
Kataloški broj
75571
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Poznajete obožavatelja Avatara ili dijete od 9 godina naviše koje zaslužuje nagradu? Ovaj komplet igračaka za slaganje LEGO® Avatar Neytiri i Thanator protiv Quaritcha u odijelu AMP (75571) je prava stvar. Komplet uključuje figurice Neytiri i pukovnika Milesa Quaritcha, pokretne modele Neytirijine figure Thanatora i pukovnikovog AMP odijela, plus džunglu za sastavljanje s dijelovima koji svijetle u mraku.

Igrajte se sami ili zajedno stvorite obiteljske uspomenePotaknite ljubav djece ili ljubitelja filmova prema prirodi kompletima napravljenim tako da odražavaju predivnu, ali opasnu prašumu Pandore, dok djeca i obitelji glume akcijske scene ili stvaraju nove priče. Pomiješajte komplete (prodaju se zasebno) kako biste produžili igru i izgradili jedinstvenu verziju Pandore.

Izrađen za akcijsku igru ili izlaganje
S legendarnim likovima i lokacijama, LEGO Avatar kompleti pružaju djeci sjajno iskustvo igre i uzbudljive mogućnosti priča. Modeli također izgledaju sjajno izloženi na polici, s detaljnim modelom napravljenim za izlaganje figura kako bi stariji obožavatelji mogli uživati u radosnom fokusu dok ponovno otkrivaju živahan svemir.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Pogodujte dječjoj ljubavi prema akciji s kultnim likovima u ovom LEGO® Avatar kompletu
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Super heroji

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.