LEGO Avatar Toruk Makto i Drvo duša 75574

Šifra
4301020245
Kataloški broj
75574
159,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
159,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Probudite maštu djece dobi 12+ i obožavatelja znanstvene fantastike, fantastike i životinja ovim kompletom igračaka za slaganje LEGO® Avatar Toruk Makto i Drvo duša (75574). Sadrži Jakea Sullyja, Neytiri, Mo'at i Tsu'Tey Na'vi figurice, pokretnu figuru Toruka s krilima od folije, figuru Direhorsea i Drvo duša koje se može sastaviti, plus 3 konstrukcije okruženja s elementima koji svijetle u mraku.

Igra potiče smišljanje priča
Proširite djetetovu strast prema filmu kompletom igračaka s kultnom lokacijom uz koji može reproducirati klasične scene, smisliti nove priče ili sudjelovati u lijepim obiteljskim trenucima. Miješajte i skupljajte komplete (prodaju se zasebno) za izradu beskrajnih verzija Pandore.

Otkrijte usredotočenu radost s dobro poznatim likovima, jedinstvenim bićima i lokacijama, LEGO Avatar kompleti nude različite mogućnosti priče i igre. Modeli također izgledaju sjajno izloženi, s detaljnim okruženjem napravljenim za poziranje vlastitih kreacija. Starija djeca i obožavatelji mogu uživati u zabavi dok oživljavaju živopisan svijet predivne i veličanstvene Pandore u svom domu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Potaknite dječju ljubav prema avanturama i zabavi s ovim kultnim LEGO® Avatar kompletom
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 12+
Interes Gaming

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.