LEGO Avatar Tulkun Payakan i Crabsuit 75579

Šifra
4301020249
Kataloški broj
75579
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Uroni u ocean egzoplanetarnog mjeseca Pandore u kompletu igračaka za slaganje LEGO® Avatar Tulkun Payakan i Crabsuit (75579) za uzrast 10+. Djeca i obožavatelji Avatara mogu proživjeti omiljene trenutke iz filma, sastaviti dinamične scene ili glumiti u uzbudljivim pričama s pomičnom figurom tulkuna, podvodnim vozilom Crabsuitom te figuricama Lo‛aka, Tsireye i vozača Crabsuita.

Uz digitalne upute slaganje je još zanimljivije
Komplet za slaganje LEGO Avatar dolazi s tiskanim priručnikom za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim partnerom za slaganje s alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok slažu.

Sjajan za igru i izlaganje
Kompleti LEGO Avatar sadrže prepoznatljiva vozila, strojeve, životinje, stvorenja i likove u izvanzemaljskom okruženju. Savršeni su za maštovitu igru, a modele možete i postaviti u dinamične položaje. Sakupite i kombinirajte komplete LEGO Avatar za još više mogućnosti igre ili sastavite svoju verziju Pandore.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Maštovite pustolovine čekaju u kompletu LEGO® Avatar za djecu i filmoljupce
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Životinje

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.