LEGO City Detektivske misije vodene policije 60355

Šifra
4301020120
Kataloški broj
60355
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Uvedite djecu u interaktivne detektivske priče u kojima mogu preuzeti glavnu ulogu u digitalnim pustolovinama, koristeći se pravim LEGO® kockama za dovrše napete misije na zaslonu i savladaju izazove slaganja koji prate priče. Komplet igračaka LEGO City Detektivske misije vodene policije (60355) sadrži model glisera, ćeliju za zatvorenike te 4 zabavne figurice, uključujući popularnog Dukea DeTaina iz televizijske serije LEGO City Adventures.

Preuzmite besplatnu aplikaciju
Za komplet igračaka LEGO City Detektivske misije vodene policije potreban je pametni telefon ili tablet s besplatnom aplikacijom LEGO Builder.

Djeca uče kroz igru
Djeca od 6 godina i stariji postaju junaci u središtu zbivanja uz komplete LEGO City Missions, razvijaju kreativne vještine i vještine rješavanja problema dok komuniciraju s omiljenim likovima sa zaslona i aktivno rješavaju zadatke slaganja bez uputa da bi spasili stvar!

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Interaktivni komplet za detektivske pustolovine iz serije LEGO® City Policija za djecu dobi 6+
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Stvarni heroji

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.