LEGO City Izazov za prave vratolomce 60359

Šifra
4301020124
Kataloški broj
60359
21,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
21,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Sati nevjerojatnih vratolomnih izvedbi i natjecanja čekaju u kompletu igračaka LEGO® City Izazov za prave vratolomce (60359). Djeca stavljaju obruč za preskakanje vodoravno ili okomito, pokreću motocikl na zamašnjak i skaču s rampe da izvedu akcijske vratolomije. U kompletu dolazi figurica vozača iz ekipe LEGO City Stuntz.

Zabavno slaganje i igra za djecu uzrasta 5+
Komplet igračaka LEGO City Stuntz dolazi s jednostavnim tiskanim priručnikom za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim priručnikom s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati model iz svih kutova dok slažu.

Djeca su zvijezde priredbe!
U kompletima igračaka iz serije LEGO City djeca su u središtu radnje uz realistična vozila, detaljne modele i inspirativne likove koji potiču na zabavnu igru pretvaranja. Kombinirajte komplete iz serije LEGO City Stuntz za još veće spektakle vratolomija.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Djeca mogu organizirati vratolomne priredbe i natjecanja u ovom kompletu LEGO® City Stuntz
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.