LEGO City Kamion s miješalicom cementa 60325

Šifra
4301040027
Kataloški broj
60325
19,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
19,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Zaposlite dječju maštu uz LEGO® City Kamion s miješalicom cementa (60325). Model građevinskog vozila ima kabinu za vozača koja se otvara, miješalicu koja se okreće, a dolazi s modelom bušilice, kolicima i znakom za radove na cesti. Samo dodajte 2 figurice radnika za sate kreativne igre.

Osmišljeno za dječake i djevojčice od 4 godine i starije
Komplet za slaganje 4+ uvodi djecu u slaganje unaprijed oblikovanom šasijom s početničkom kockom, na kojoj slažu dalje. Tu su i postupni slikovni priručnik za slaganje i interaktivne digitalne upute za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s odličnim intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledati završene modele dok ih slažu.

Istraživanje svijeta kroz igru
Djeca odrastaju okružena nevjerojatnim vozilima i strojevima, a uz komplete iz serije LEGO City Great Vehicles mogu ih istraživati izbliza jer sadrže realistične modele i zabavne likove koji potiču na neograničenu maštovitu igru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Kamion s miješalicom cementa za dječake i djevojčice od 4 godine i starije.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.