LEGO City Kamion za vratolomije s vatrenim obručima 60357

Šifra
4301020122
Kataloški broj
60357
52,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
52,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Priredite spektakl u gradu kompletom LEGO® City Kamion za vratolomije s vatrenim obručima (60357). Akcijski komplet igračaka za uzrast 6+ sadrži fora kamion s plamenovima i ravnu prikolicu s rampom koja se rasklapa i 3 podesiva vatrena obruča. Samo dodajte motocikl za vratolomije na zamašnjak, vozača kamiona i 2 figurice vozača iz ekipe Stuntz i možete se satima akcijski igrati.


Tiskani i digitalni priručnici za slaganje
Dolazi sa slikovnim priručnikom za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim partnerom s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok slažu.


Fora igračke za djecu
Kada se igraju igračkama iz serije LEGO City, djeca su u središtu radnje uz realistična vozila, detaljne modele i inspirativne likove koji potiču na zabavnu igru pretvaranja. Kombinirajte komplete iz serije LEGO City Stuntz za još više vratolomne akcije.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Izazov iz serije LEGO® City Stuntz za zabavne priredbe i natjecanja u vratolomijama
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.