LEGO City Lansirni centar za rakete 60351

Šifra
4301020117
Kataloški broj
60351
159,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
159,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Komplet igračaka LEGO® City Lansirni centar za rakete (60351) pun je elemenata nadahnutih NASA-om, uključujući golemi lansirni toranj i raketu s mjestima za 2 astronauta i rover. Tu su i detaljna promatračnica u obliku kupole i lansirni kontrolni centar te vozilo za održavanje, dron i 6 figurica za zabavnu igru uloga. Kombinirajte ovaj komplet s drugima iz popularne svemirske kolekcije LEGO City za još više zabave.

Digitalne upute za slaganje za djecu od 7 godina i stariju
LEGO komplet igračaka dolazi s tiskanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s izvrsnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok ih slažu.

Kreativni svijet LEGO Cityja
Svemirske igračke iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, realističnu svemirsku igru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet igračaka Lansirni centar za rakete po uzoru na NASA-u za djecu od 7 godina i stariju.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.