LEGO City Lunarna istraživačka baza 60350

Šifra
4301020116
Kataloški broj
60350
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Zabavne svemirske misije čekaju u kompletu igračaka LEGO® City Lunarna istraživačka baza (60350). Pun je autentičnih detalja nadahnutih stvarnim svemirskim vozilima i opremom, uključujući Mjesečevu letjelicu, rover VIPER i modul za boravak u obliku kupole s laboratorijima, garažom i zračnom komorom te 6 figurica astronauta. Kombinirajte ovaj svemirski komplet s drugima iz serije LEGO City za neprestanu svemirsku zabavu.

Zabavno slaganje i igra za djecu od 7 godina i stariju
LEGO komplet dolazi s tiskanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, a ima alate za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok ih slažu.

Svijet maštovite igre
Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet igračaka s lunarnom istraživačkom bazom nadahnut NASA-om za djecu od 7 godina i stariju.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.