LEGO City Lunarna svemirska postaja 60349

Šifra
4301020115
Kataloški broj
60349
59,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Neka kreativna igra izađe van granica planeta uz komplet igračaka LEGO® City Lunarna svemirska postaja (60349). Svemirska igračka nadahnuta NASA-om sadrži mnogo realističnih elemenata za maštovitu igru, uključujući znanstveni i botanički laboratorij te svemirsku kapsulu za slijetanje i 5 figurica astronauta. Kombinirajte ovaj svemirski komplet iz serije LEGO City s drugima za još više sjajne svemirske zabave.


Iskustvo slaganja za djecu od 6 godina i stariju
LEGO komplet za slaganje dolazi s postupnim tiskanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledati modele iz svih kutova dok ih slažu.


Kompleti igračaka s drugog planeta
Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet igračaka sa svemirskom postajom nadahnut NASA-om za djecu od 6 godina i stariju.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.