LEGO City Medvjed i motocikl za vratolomije 60356

Šifra
4301020121
Kataloški broj
60356
7,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
7,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Sati uzbudljive igre čekaju djecu dobi 5+ u kompletu igračaka LEGO® City Medvjed i motocikl za vratolomije (60356) s fora modelom motocikla na zamašnjak za sjajne skokove i trikove. Samo dodajte figuricu motociklista i sve će biti spremno za neprestanu vratolomnu zabavu s kacigom medvjeda.


Interaktivna zabava slaganja
Komplet s modelom motocikla za vratolomije dolazi s jednostavnim slikovnim uputama za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim mentorom za slaganje s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati dovršeni model iz svih kutova dok slažu.


Djeca su zvijezde priredbe
U kompletima igračaka iz serije LEGO City Stuntz djeca su u središtu radnje uz fora vozila, realistične modele i zabavne likove koji potiču na maštovitu igru pretvaranja. Kombinirajte komplete iz serije LEGO City Stuntz da organizirate još veće spektakle vratolomija!

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis LEGO® City Medvjed i motocikl za vratolomije – model motocikla za vratolomije i akcijsku igru
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.