LEGO City Misije istraživanja Marsa u svemirskoj letjelici 60354

Šifra
4301020119
Kataloški broj
60354
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Lansirajte dječju igru u orbitu u interaktivnom iskustvu igre u kojem mogu preuzeti glavnu ulogu u digitalnim pustolovinama, koristeći se pravim LEGO® kockama za ispune napete misije na zaslonu. Komplet igračaka LEGO City Misije istraživanja Marsa u svemirskoj letjelici (60354) sadrži fora modele svemirske letjelice i rovera te 3 figurice, figuru robotskog psa i mnogo LEGO elemenata za savladavanje uzbudljivih izazova koji prate priču.

Preuzmite besplatnu aplikaciju
Za komplet igračaka LEGO City Misije istraživanja Marsa u svemirskoj letjelici potreban je pametni telefon ili tablet s besplatnom aplikacijom LEGO Builder.

Djeca od 6 godina i stariji uče kroz igru
Djeca postaju junaci u središtu zbivanja uz komplete LEGO City Missions, razvijaju kreativne vještine i vještine rješavanja problema dok komuniciraju s omiljenim likovima sa zaslona i aktivno rješavaju zadatke slaganja bez uputa da bi spasili stvar!

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Interaktivni komplet za igru istraživanja svemira iz serije LEGO® City za djecu dobi 6+
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.