LEGO City Misije spašavanja divljih životinja 60353

Šifra
4301020118
Kataloški broj
60353
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Uvedite djecu u interaktivno iskustvo igre u kojem mogu preuzeti glavnu ulogu u digitalnim pustolovinama, koristeći se pravim LEGO® kockama za dovrše fora misije na zaslonu. Komplet igračaka LEGO City Misije spašavanja divljih životinja (60353) sadrži kamion za misije, 3 figurice, malog krokodila, mladunče pantere, žabu, zeca i sovu te mnogo LEGO elemenata za savladavanje uzbudljivih izazova slaganja koji prate priču.

Preuzmite besplatnu aplikaciju
Za komplet igračaka LEGO City Misije spašavanja divljih životinja za djecu od 6 godina i starije potreban je pametni telefon ili tablet s besplatnom aplikacijom LEGO Builder.

Kreativna igra pretvaranja za djecu
Djeca postaju junaci u središtu zbivanja uz komplete LEGO City Missions, razvijaju kreativne vještine i vještine rješavanja problema dok komuniciraju s omiljenim likovima sa zaslona i aktivno rješavaju zadatke slaganja bez uputa da bi spasili stvar!

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Interaktivni komplet igračaka sa životinjama za djecu od 6 godina i starije
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.