LEGO Speed Champions Trkaći automobili BMW M4 GT3 i BMW M Hybrid V8 76922

Šifra
4301030173
Kataloški broj
76922
54,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
54,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Dječaci i djevojčice u dobi od 9+ voljet će posjedovati ovaj fantastičan dvostruki paket LEGO® Speed Champions BMW igračaka za vozila koja se mogu sastaviti: M4 GT3 i M Hybrid V8 (76922). LEGO set za gradnju automobila s 2 detaljna modela savršen je za djecu i odrasle kolekcionare za izgradnju, izlaganje i organiziranje nevjerojatnih utrka.
Replika modela BMW M4 GT3 i BMW M Hybrid V8 uključuje autentične detalje dizajna iz stvarnih verzija, uključujući ispušne cijevi, difuzore, stražnja krila, BMW M Motorsport livreju i značajke interijera. Oba trkaća igračaka dolaze s krovom koji se može ukloniti i mini figurom vozača koju djeca mogu staviti unutra za akciju utrkivanja.
Setovi Speed Champions omogućuju djeci i strastvenim ljubiteljima automobila da naprave replike verzija nekih od najpoznatijih vozila na svijetu. Bit će oduševljeni stvaranjem visokokvalitetnih modela od LEGO kockica s prepoznatljivim detaljima. Svaki automobil igračka može se izraditi pomoću aplikacije LEGO Builder, koja vas i vaše dijete vodi u jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Dvostruki paket modela BMW s modelima auta M4 GT3 i M Hybrid V8
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Speed Champions
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.