LEGO Spidey Mobilno sjedište Tima Spidey 10791

Šifra
4301040012
Kataloški broj
10791
52,99 EUR399,25 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
52,99 EUR399,25 kn

Zahvaljujući klasičnim likovima i vozilima LEGO® Marvel Mobilno sjedište Tima Spidey (10791) savršen je poklon za djecu dobi 4+.

Vozila za superjunake
U kompletu dolazi 5 figurica, Spidey, Ghost-Spider, Miles Morales, Black Panther i Rhino, te složivo sjedište Spideyja i tima. Mobilno sjedište ima kabinu koja se otvara i stražnja vrata kroz koja trkaći auto i ATV mogu ući i izaći. Rhino dolazi s ispaljivačem na jaja. Njegova je meta prodavaonica namirnica s mnogo streljiva za borbu hranom. Među dodacima su elementi mreže i ulični namještaj, a uz šasiju od 2 kocke i slikovni priručnik djeca će imati dovoljno samopouzdanja da sastave komplet. Za još digitalne zabave djeca mogu upotrijebiti alate za približavanje i okretanje u aplikaciji LEGO Builder te pregledavati model dok slažu.

Zabava za cijele obitelji
Kompleti 4+ savršen su način da odrasli podijele zabavu slaganja s mališanima, bilo da su iskusni obožavatelji LEGO kocaka ili da ih prvi puta susreću.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Rhino ispaljuje jaja na prodavaonica namirnica. Čak je i izvukao prozor da napravi nered unutra! Spidey i njegovi prijatelji moraju brzo doći da ga zaustave. Spidey i Ghosty uskaču u kabinu mobilnog sjedišta, a Spin i Black Panther uvoze vozila kroz stražnja vrata. Kada stignu, tim juri iz mobilnog sjedišta i baca mreže na Rhina. Ali on uzvraća udarac i to hranom iz prodavaonice!
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Spidey
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Super heroji

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: