LEGO Star Wars Millennium Falcon komplet 75375

Šifra
4301010064
Kataloški broj
75375
89,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Klasična Star Wars™ saga nastavlja se u vašoj dnevnoj sobi s ovim kolekcionarskim modelom zvjezdanog broda LEGO® Star Wars Millennium Falcon za izradu i prikaz (75375). Usredotočenost i svjesnost poput Jedija kanala za ponovno stvaranje autentičnih detalja ovog kultnog zvjezdanog broda, kakav se vidi u Ratovima zvijezda: Nova nada. Pokažite svoju kreaciju na stalku koji se može sastaviti i koji je dizajniran da prikazuje Millennium Falcon pod dinamičnim kutom, kao da leti. Dodajte pločicu s nazivom i LEGO Star Wars kocku za 25. godišnjicu kako biste dovršili središnji dio koji će zasigurno potaknuti nostalgična sjećanja.
Ovo vozilo Star Wars koje se može sastaviti dio je srednje kolekcije LEGO Star Wars Zvjezdanih brodova. To je zabavna poslastica za vas ili dar za druge obožavatelje Ratova zvijezda i kolekcionare suvenira.
Ovaj jedinstveni LEGO Star Wars set za odrasle nudi složen kreativni izazov gradnje. Poboljšajte iskustvo s aplikacijom LEGO Builder, gdje možete zumirati i rotirati svoje građevine na zaslonu u 3D, pratiti svoj napredak i spremiti sve svoje setove na jednom mjestu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Kolekcionarski komplet s letjelicom iz linije LEGO® Star Wars™ za odrasle
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Star Wars

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.