LEGO Super Heroes Batmobile™: Potjera za Penguinom 76181

Šifra
4301020251
Kataloški broj
76181
31,99 EUR241,03 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
31,99 EUR241,03 kn

Djeca koja vole Batmana oduševit će se izvrsnim kompletom Batmobile™: Potjera za Penguinom (76181). Legendarni Batmobile za igru i izlaganje vodi djecu od 8 godina i stariju u napetu priču filma Batman.

Batmobile koji baca rakete
Batmobile spreman za bitku ima dva pucača na opruge koji izbacuju velike rakete s prednje strane, ili sve odjednom ili zasebno, kada djeca pritisnu ploče na poklopcu motora. Vjetrobransko staklo i krov mogu se podignuti, a figurica Batmana može sjesti u kabinu. Ima čak i prostora za putnika. Djeca mogu dodati još energije u akciju dodavanjem elemenata plavog plamena na ispušnu cijev. Komplet sadrži 2 figurice: Batmana u tekstilnom plaštu i Penguina s pucačem i ručnim bacačem raketa, u koji je ugrađen pucač okruglih elemenata. Kada dođe kraj maštovitim, superjunačkim akcijama, raznovrsno vozilo može postati odličan ukras za dječju sobu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Batman™ tutnja kroz GOTHAM CITY™ u odličnom Batmobileu. Plavi plamenovi sukljaju iz ispušne cijevi dok Maskirani Osvetnik juri za Penguinom. Kada superzlikovac nacilja strašno velikom raketom, vrijeme je za lansiranje golemih raketa iz Batmobilea! Batman izlazi iz kabine vozila i pregledava štetu, a onda se vraća u Batmobile i kreće u sljedeću pustolovinu.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Super Heroes
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: