LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171

Šifra
4301010063
Kataloški broj
42171
219,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
219,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Vozači utrka to zovu zona. Stanje super-koncentracije potrebno za izvođenje brzinom koja oduzima dah. Sada je vrijeme da uđete u zonu dok usmjeravate isti fokus na izradu LEGO® Technic™ modela automobila Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) iz sezone 2023. Uživajte u nagrađujućoj izradi dok sastavljate detalje ovog modela u omjeru 1:8 za odrasle. S autentičnim detaljima livreje ovaj model izgleda nevjerojatno iz svakog kuta, stoga proslavite svoje postignuće u izgradnji tako da ga izložite.


Značajke uključuju upravljanje kojim se može upravljati pomoću kola upravljača ili pomoću gumba na vrhu automobila. Uklonite poklopac motora kako biste otkrili diferencijal i 6-cilindrični motor s pokretnim klipovima. Uz nevjerojatnu pažnju posvećenu detaljima, model također ima krilo koje se otvara inspirirano DRS-om iz stvarnog automobila. Ovaj set za sastavljanje modela automobila Mercedes F1 za odrasle odlična je ideja za poklon ljubiteljima utrka koji vole cool LEGO setove.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Model auta na dar obožavateljima tima za F1 Mercedes-AMG Petronas
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Technic
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.