LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165

Šifra
4301030148
Kataloški broj
42165
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Omogućite djeci od 7+ godina uzbudljiv projekt s ovim LEGO® Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) igračkom trkaćim automobilom. Ovaj set za sastavljanje automobila dolazi s autentičnim detaljima inspiriranim pravim automobilom, plus uzbudljivom akcijom povlačenja kako bi se model poslao u utrku dok dječaci i djevojčice zamišljaju život prvaka u vožnji.


Želite li uživati u kvalitetnom građenju sa svojim mladim ljubiteljem motosporta? Možete se pridružiti zabavi dok gradite vlastitu naprednu verziju s LEGO Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Perfor mance (42171) kompletom za odrasle (prodaje se zasebno). Sjajan je pratilac ovog seta, omogućujući djeci i odraslima da uživaju u gradnji u isto vrijeme.


LEGO Technic konstrukcijski setovi imaju realistične detalje koji mlade LEGO graditelje uvode u inženjering na pristupačan način. Djeca mogu uživati u intuitivnoj avanturi gradnje s aplikacijom LEGO Builder, gdje mogu zumirati i rotirati modele u 3D, spremati setove i pratiti njihov napredak.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Igračka na povlačenje za obožavatelje tima Mercedes-AMG Petronas za F1
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Technic
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.