LEGO Technic Terenski kamion 4x4 Mercedes-Benz Zetros s upravljanjem aplikacijom 42129

Šifra
4301020065
Kataloški broj
42129
329,99 EUR2.486,31 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
329,99 EUR2.486,31 kn

Svi koji vole snažne modele kamiona i igračke za slaganje ludo će se zabaviti sastavljanjem modela LEGO® Technic Terenski kamion 4x4 Mercedes-Benz Zetros (42129). Model kamiona pun je realističnih elemenata pa će se i odrasli i djeca od 12 godina i starija morati potruditi oko slaganja. Otvorite vrata kabine i poklopac motora. Provjerite radni ovjes na sva 4 kotača i otvorite vratašca za servis da pregledate mjenjač. Model ima i detaljan motor s okruglim ventilatorom grijača. Model ima blokadu diferencijala, koja se prvi put pojavljuje u seriji LEGO Technic. Blokirajte i deblokirajte diferencijale u aplikaciji da biste upravljali kamionom preko zahtjevnog terena.

Istražite aplikaciju
Slaganje je tek početak zabave uz ovaj model. U aplikaciji CONTROL+ isprobajte snažni stroj. Različitim kontrolnim zaslonima upravljajte blokadom diferencijala. Aplikacija nudi mnogo izazova i dostignuća te omogućava razne vrste igre.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Terenski kamion 4x4 Mercedes-Benz Zetros stvoren je za ekstremne uvjete pa može savladati i najzahtjevnije terene. Sada možete sastaviti vlastitu verziju tog moćnog stroja u stilu serije LEGO® Technic. Uživajte u izazovnom slaganju, a onda aplikacijom CONTROL+ upravljajte kamionom i blokadom diferencijala. Prijeđite preko prepreka i zastavicama uredite terensku stazu. Može li išta zaustaviti ovaj snažni kamion?
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Technic
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 12+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: