Pametni ventilator XIAOMI Smart Standing Fan 2 Pro

Šifra
3402012038
Kataloški broj
165505
132,59 €999,00 kn
132,59 €999,00 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

XIAOMI Smart Standing Fan 2 Pro


 


Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro donosi ti osvježavajući prirodni povjetarac ravno u tvoj dom, ured ili bilo koji prostor u kojem boraviš. Dvostruki set (7+5) oštrica proizvodi ugodan povjetarac koji se lagano i ravnomjerno širi po prostoriji s nepravilnim promjenama u puhanju kako bi maksimalno imitiralo pravi prirodni povjetarac. Glava ventilatora rotira se u 140° kako bi ravnomjerno rashladila cijelu prostoriju, a ima domet ventilacije od čak 14 metara tako da bez problema može rashladiti i veće prostore.Ventilator je bežičan i lako prenosiv, a izdržljiva baterija traje i do 18 sati na osnovnom nivou brzine puhanja. Baterija se puni pomoću magnetske postaje za punjenje te se automatski prestaje puniti kada se baterija napuni kako bi se spriječilo prenapajanje.Motor bez četkica koji pokreće ventilator zaslužan je za maksimalnu energetsku učinkovitost, a također radi uz minimalnu buku uz koju nećeš ni primijetiti da radi.
Svim postavkama ventilatora jednostavno se upravlja preko Mi Home aplikacije gdje možeš postavljati način rada, mijenjati brzinu hlađenja te zakazivati vrijeme hlađenja kako bi te dočekao rashlađen prostor kada se vratiš doma.
Smart Standing Fan 2 Pro dizajniran je moderno kako bi se uklopio u svaki prostor, a sastavlja se brzo u 6 jednostavnih koraka.


 


Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Kratki opis Cooling with air mixing on hot summer days, Two height settings, suitable for on the floor but on the counter/table
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: