Usisavač robot iRobot Roomba Combo R1118

Šifra
3403043065
Kataloški broj
ROOMBA-COMBO-R1118
399,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
399,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

O proizvodu





iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet — poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija — i daje vam korisne prijedloge.
Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.


Glavne prednosti Combo
Pruža učinkovito usisavanje i pranje podova u samo jednom obilasku,
da bi vaš dom mogao svaki dan biti čist i svjež. Možete napraviti raspored čišćenja koji vam najbolje odgovara.


Poduzeće iRobot ima više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici,
s više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo po cijelom svijetu. Bilo da ste izabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobit će posebnu njegu koju trebaju.


Visokoučinkovito usisavanje – s pomoću četke za usisavanje u obliku slova V
Moćnim usisavanjem, uklanja prašinu, prljavštinu i naslage s tvrdih podova i tepiha.


Čisti, svježi podovi svaki dan
Sustav za pranje podova koristi krpu od mikrovlakana posebne rebraste strukture. Čišćenje prilagodite odabirom jednog od tri načina brisanja.


Čisti okruženje vašeg životnog prostora
Prepoznaje vaše navike čišćenja i predlaže raspored koji odgovara vašim potrebama. Također preporučuje stvari na koje sami možda uopće ne biste pomislili, na primjer dodatno čišćenje tijekom sezone alergija.


Čisto, a da niste pomaknuli prstom – Roomba Combo™
Čisti vašu kuću – Robotski usisavač i perač podova čisti vaš dom na zvuk vašeg glasa zbog kompatibilnosti glasovne pomoči putem usluga Google Assistant i Alexa.* Kompatibilan je s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa.
Alexa i svi povezani logotipi su robne marke poduzeća Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je robna marka poduzeća Google, LLC .


Ciljna i logična navigacija
Inteligentna navigacija u ravnoj liniji koristi senzore za praćenje podova za ciljno i logično čišćenje podova u uređenim linijama.


Pojedinosti ili specifikacije


iRobot Combo


 


iRobot® Roomba Combo™ robotski usisavač i perač podova R1138 – Briše i usisava u jednom obilasku.


 


 


iRobot Combo


 


Više od 30 godina znanja o robotici i stalnih inovacija.


Poduzeće iRobot ima više od 30 let stručnog znanja i inovacija u robotici, s više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo po cijelom svijetu. Bilo da ste izabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobit će posebnu njegu koju trebaju.


iRobot Combo


 


Snažno usisavanje


S pomoću četke za usisavanje u obliku slova V i moćnim usisavanjem, uklanja prašinu, prljavštinu i naslage s tvrdih podova i tepiha. Četke za rubove uklanjaju prljavštinu uzduž zidova i kutova. Prilagodite snagu čišćenja s obzirom na potrebe čišćenje odabirom jednog od dva načina usisavanja.


iRobot Combo


 


Čisti, svježi podovi svaki dan.


Postoje tri načina čišćenja pa čišćenje možete prilagoditi svojim potrebama. Elektronička pumpa kontrolira protok vode i tijekom čišćenja ravnomjerno vlaži krpu za čišćenje.


iRobot Combo


 


Čisti okruženje vašeg života.


Pokreće ga iRobot Genius™ pa može naučiti vaše navike čišćenja i predlaže raspored koji odgovara vašim potrebama. Također preporučuje stvari na koje sami možda ne biste ni pomislili, na primjer dodatno čišćenje tijekom sezone alergija – davanje prijedloga koji vam koriste.


iRobot Combo


Čisto, a da niste pomaknuli prstom.


Robotski usisavač i perač podova Roomba Combo™ čisti vaš dom na zvuk vašeg glasa zbog kompatibilnosti glasovne pomoći putem usluga Google Assistant i Alexa.* Kompatibilan je s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi su robne marke poduzeća Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je robna marka poduzeća Google, LLC.


iRobot Combo


Kreće se ciljno i logično.


Inteligentna navigacija u ravnoj liniji koristi senzore za praćenje podova za ciljno i logično čišćenje podova u uređenim linijama.


iRobot Combo


Pouzdanost uz korisničku podršku – to je obećanje poduzeća iRobot.


Izrađujemo robote koji traju – osmišljeni su s vama u mislima, izrađeni za pouzdanost i podržani službom za pomoć korisnicima. Ako u bilo kojem trenutku trebate pomoć, na raspolaganju su vam dobro osposobljeni agenti za pomoć korisnicima, telefonom ili putem e-pošte, koji će vam pomoći da svog robota brzo ponovno osposobite za čišćenje.

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Kratki opis 2u1 - robotski usisavač i perač podova u jednom
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 25
Mokro usisavanje Ima
Buka dB(A) 58
WiFi N
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.