Usisavač robot iRobot Roomba j7+ (j7558)

Šifra
3403043097
Kataloški broj
ROOMBA-J7+(J7558)
Od 2.3. do 31.3., ostvari 15% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT15. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
999,90 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
999,90 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
IROBOT15
15%
149,98 EUR
02.03.2024. - 31.03.2024. Do 31.03.2024.
Od 2.3. do 31.3., ostvari 15% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT15. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Ponosni smo i sretni jer Vas možemo upoznati s novim članom naše obitelji robotskih usisavača – novom Roomba® j7 serijom. Ova serija prilagođava se Vašim životnim navikama, te Vam tako omogućuje da svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama ili u društvu obitelji. Uz Roombu® j7 zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Novu seriju robotskih usisavača Roomba® j7 odlikuje novi moderan dizajn i poboljšane značajke. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision” navigacija koja omogućuje Roombi® j7 da identificira i izbjegne prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti.


iRobot® Roomba® j7+(j7558) odlično radi pa možete iskoristiti svaki slobodni trenutak
iRobot® Roomba® j7 + robotski usisavač s automatskim uklanjanjem prljavštine - Dvostruke gumene četke za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Uči, mapira i prilagođava se Vašem domu - Otkrivanje i izbjegavanje objekata - Čišćenje prema objektu - Prilagođeni prijedlozi - Veza to voice Assistant i Imprint Link. Pripremite se za robotski usisavač na koji možete računati da će obaviti posao. Roomba® j7 + robotski usisavač ima 10 puta snažniju usisnu funkciju * ​​i ima jedinstvenu inteligenciju za izbjegavanje kabela i otpada kućnih ljubimaca. On čak i razumije u koliko ste sati doma i koje je godišnje doba kada bi moglo biti potrebno dodatno čišćenje. Usisavač j7+ prazni se u vrećicu za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® tako da možete zaboraviti na usisavanje mjesecima.


* U usporedbi sa sustavom za čišćenje Roomba® serije 600.


Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama
iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija s više od 30 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Bilo da odaberete Roombu, Braavu ili oboje - Vaš pod dobiva posebnu njegu koja mu je potrebna.


Ovaj robot ima samo jednu misiju: ​​savršeno raditi svoj posao
Vaš san o čistom domu u užurbanom ritmu svakodnevnog života i promjenjivim rasporedima više nije samo san. Roomba® j7 / j7 + robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za navigaciju po vašem domu i čisti mrvice s večere ispod stola, filmske kokice koje su vam nedostajale na ustima, pseću dlaku i svakodnevnu prljavštinu i prašinu - sve se čisti pouzdano i temeljito.


Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje prema Vašim željama
Vaš dom dobiva potrebnu pažnju jer robotski usisavač Roomba® j7 čisti namjerno i logično urednim redom. Roomba® j7 robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za identifikaciju i izbjegavanje prepreka, poput napitaka za kućne ljubimce i kabela za punjenje, tako da se i dalje možete vratiti u čiste prostorije nakon što Roomba®7 robotski usisavač obavi svoj posao, čak i u najtežim danima . Nemojte samo naučiti shemu svog doma; reagira na njega u stvarnom vremenu kako bi mogao u potpunosti obaviti posao.


Kombinira snagu, točnost i performanse
Mnogi detalji Vašeg doma zaslužuju posebna svojstva čišćenja namijenjena samo njima. Možete održavati svoj dom savršeno čistim pomoću trostupanjskog sustava čišćenja koji koristi dvostruke višenamjenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje rubova i kutova te 10 puta više snage- Podizna snaga usisavanja *, koja upija tvrdokornu prljavštinu i mrlje. A za dodatnu razinu čistoće, tehnologija Imprint® Link dostupna je samo na iRobotu, koja govori robotu Braava jet® m6 da počne s čišćenjem nakon što je robotski usisavač Roomba® j7 završio s usisavanjem.


Zaboravite na usisavanje mjesecima
Prljavštine i prašine više nema jer se usisavač Roomba® prazni u vrećice za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® s vrećicama AllergenLock™ koje zadržavaju 99% peludi i plijesni. To znači da pri pražnjenju nema oblaka prašine. Iskorištenu vrećicu jednostavno bacite u smeće i novu vrećicu stavite u držač - čisto i jednostavno.


On čisti za Vas i za sebe
Prljavštine i prašine više nema jer se usisavač Roomba® prazni u vrećice za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® s vrećicama AllergenLock ™ koje zadržavaju 99% peludi i plijesni. To znači da pri pražnjenju nema oblaka prašine. Iskorištenu vrećicu jednostavno bacite u smeće i novu vrećicu stavite u držač - čisto i jednostavno.


On čisti, Vi nastavljate svoj posao
Koliko ste puta ujutro protrčali kroz vrata kad ste ugledali prljavštinu poput mrvica ispod kuhinjskog stola? Ne želite se kasnije vratiti kući u to stanje? Jednostavno upotrijebite aplikaciju iRobot Home ili svoj glasovni asistent * kako biste naručili svoj robotski usisavač Roomba® j7 da odmah očisti ovo mjesto i doista to učini.


* Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.


Ne dopustite da Vam nered komplicira raspored
Čišćenje neće ometati Vaš život jer robotski usisavač Roomba® j7 uči vaše navike nudeći vam prilagođene rasporede jer čak predlaže dodatno čišćenje kada je u Vašem području velika koncentracija peludi ili tijekom sezone opadanja dlake kućnih ljubimaca. No, integrirani glasovni pomoćnik omogućuje vam pokretanje zadatka samo uz pomoć glasa. *


* Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC


Dođi kući u čisti dom
Uživajte u uređenijem domu uz čišćenje iza kulisa pomoću robotskog usisavača Roomba® j7 sa pogonom iRobot Genius. Ova tehnologija koristi usluge geolokacije na Vašem telefonu kako bi razumjela kada ste izvan kuće i obavila čišćenje kada ste odsutni.


Ide tamo gdje je potrebno i izbjegava mjesta na kojima čišćenje nije potrebno
Roomba® j7 Robot Vacuum otkriti će prašinu i očistiti je. Roomba® reaktivna senzorska tehnologija govori usisavaču gdje ne treba ići što znači da se manje zaglavi na namještaju i bolje zna kamo. I samo iRobot nudi Dirt Detect ™ tehnologiju koja se fokusira na prljavija mjesta poput najprljavijih područja u Vašem domu.


Pita Vas što učiniti i sjeća se što ste mu rekli
Podignite svoje iskustvo čišćenja na novu razinu pomoću robota koji se poboljšava dok ga koristite. Roomba® j7 robotski usisavač pokreće iRobot Genius, pa svog robota možete postaviti za čišćenje kada niste kod kuće. Tijekom čišćenja šalje slike prepreka poput kabela za punjenje na koje naiđe izravno u Vašu aplikaciju. Time se osigurava da ste svjesni bilo kakvih prepreka ili opasnosti poput otpada od kućnih ljubimaca u vašem domu, a možete i dati povratne informacije o tome kako bi robotski usisavač Roomba® j7 u budućnosti trebao prevladati te prepreke. Možete biti sigurni i sigurni da na svim razinama koristimo samo najviše sigurnosne standarde s enkripcijom i dajemo vam potpunu kontrolu nad čišćenjem i podacima.


Kvaliteta koja traje. Rastuća inteligencija.
Vaš robot nikada ne prestaje postajati pametniji jer zahvaljujući iRobot Geniusu stalno prima inovacije u svom softveru s najnovijom tehnologijom i revolucionarnim značajkama.


Tim za čišćenje iz snova
Izbrišite usisavanje i brisanje s popisa obaveza - oboje odjednom. S Imprint® Link tehnologijom robotski usisavač Roomba® j7 i robotska podna perilica Braava jet® m6 kombiniraju snagu usisavača i perilice poda u savršenom redu tako da je Vaš pod potpuno čist bez Vašeg napora.


Neka Vaš dom bude čist, a Vaši podaci sigurni
Više od 30 godina korisnici iRobota primaju naše robote u svoje domove kako bi osigurali sigurno i učinkovito čišćenje. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru kreće se od fizičkog do virtualnog koristeći najviše standarde sigurnosti podataka: iRobot uvijek koristi najviše standarde šifriranja podataka, potkrijepljen našim obećanjem da će Vaši podaci biti sigurni - upotreba podataka pruža Vam bolje iskustvo i Vašem robotu pomaže da radi najbolje što može. *


* Naša predanost sigurnosti vaših podataka stekla je iRobotu pouzdan TUV certifikat. **


Specifikacija:
Sadržaj paketa:
1 Roomba® j7558
1 stanica za punjenje Home Base®
1 kabel za napajanje
2 vrećice za praljvštinu
1 dodatni filter
1 dodatna bočna četka
Tehničke informacije:
WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
Trostupanjski sustav čišćenja: Premium
Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27 °
Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
Dirt Detect®: Da
Filter: HEPA 13
Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
Navigacija: Pametni otisak
Ručka za nošenje: Ne
Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led zaslon: Indikatori za DirtDetect I greške I WiFi I baterija
Pragovi: Do 2 cm
Visina: 8,7 cm
Radno vrijeme: Cijeli kat
Vrijeme punjenja: do 3 sata
Baterija: Li-Ion

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Kratki opis Roomba j7 + baza za automatsko pražnjenje spremnika
Snaga (W) 40
Mokro usisavanje Nema
Buka dB(A) 68
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.