Usisavač robot iRobot Roomba e6198

Šifra
3403043061
Kataloški broj
ROOMBA-E6198
RASPRODAJA IZLOŽBENIH ARTIKALA - PAŽNJA - Moguće da je uređaj izložbeni te da ima mikroogrebotine. Akcijske cijene vrijede od 01.12. do 31.12.
3.799,00 kn (-31%)  2.599,00 kn
Ušteda 1.200,00 kn uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 72,19 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

AKCIJA

iRobot® Roomba® e6198
Svakodnevna čistoća, bez napora
 30 godina iskustva i inovacija u robotici


iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.


 


 25 LET

 

 

 Trostupanjski sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja


Prašina i prljavština ne mogu pobjeći trostupanjskom sustavu čišćenja koji kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja.. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.


 3-stopenjski sistem čiščenja

 

 

 AeroForce tehnologija čišćenja


Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. Revolucionarna AeroForce tehnologija čišćenja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Umjesto četkica koje se savijaju i mogu propustiti prljavštinu naše jedinstvene fleksibilne gumene četkice prianjaju uz različite podne površine i ostaju u bliskom kontaktu s tvrdim podovima i tepisima kako bi temeljito očistile pod. Oni su također dizajnirani za čišćenje dlaka i dlaka kućnih ljubimaca, a da pritom ne ometaju dlake i dlake, pa je svakodnevno održavanje čistih podova sada lakše. Bočna četka za čišćenje rubova i uglova posebno je dizajnirana pod kutom od 27 stupnjeva kako bi se osigurala čistoća i u ovim područjima.3-stopenjski sistem čiščenja

 

 

 Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova


Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Dirt Detect tehnologija


Dirt Detect ™ senzori ™ otkrivaju područja u vašem domu s većom koncentracijom prljavštine (kao što su najprometnija područja u vašem domu) i osiguravaju temeljitije čišćenje ovih prostora.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Inteligentna navigacija po Vašem domu


Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® e6198 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine. Osim što čisti umjesto Vas ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Jednostavno isperite


Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e6 ima mogućnost perivog spremnika kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Čisti nečistoću koju vidite i prašinu koju ne vidite


Izuzetno učinkovit filter. Izrađen je od posebnog materijala koji zarobljava čak 99% plijesni, peluda, grinja i alergena mačaka i pasa veličine 1 mikrona.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Povežite i očistite ili postavite raspored u hodu ili mu jednostavno recite da čisti


Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Jednostavno dajte upute virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.


 Ustvarjen za rezultate

 

 

 Originalni dijelovi


Roomba® robotski usisavač se može rastaviti tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.


 
Ustvarjen za rezultate


O proizvodu
Upoznajte novu snagu dubinskog čišćenja!
Nova serija e6 iz iRobota!
Robotski usisavač Roomba e6198 pored svih karakteristika serije e5 dodatno ima i senzor za pun spremnik, tri dodatna filtera, te jedan dodatni virtualni zid Dual Mode. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio Vaše podove. Robot će prepoznati i usredotočiti se na područja gdje se skuplja prljavština.


iRobot® Roomba® e6 - Idealan za životinjsku dlaku. S gumenim četkicama i jakom snagom usisavanja skuplja dlake kućnih ljubimaca s tvrdih podova i tepiha - bez zapetljavanja četkica.


Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® e6198 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca. Robotski usisavač Roomba® e6198 s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvije višeslojne četkice, kao i posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova, rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanje nečistoće do veće prljavštine s poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije robot još detaljnije otkriva područja koncentrirane prljavštine i rješava ih, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine koji će Vam pomoći da učinite više. iRobot® je globalni predvodnik u robotiziranju već više od 30 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustva, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rješenje za temeljito čišćenje poda.


Glavne prednosti Roombe e6198
Premium AeroForce ™ trostupanjski sustav čišćenja čisti prljavštinu i dlake kućnih ljubimaca koje vidite, ali i alergene i prašinu koje nemate.


Idealno za dlaku kućnih ljubimaca - Učinkovito uklanja dlake kućnih ljubimaca s poda s univerzalnim dvostrukim valjcima za sve vrste poda i s 5x većom usisnom snagom*
* U usporedbi sa AeroVac ™ Roombe® serijom 600.


Dvije višeslojne gumene četke: svaka četka ima jedinstven dizajn s gumenim profilom koji je u stalnom kontaktu s različitim podnim površinama od tvrdih podova do tepiha. Prilagodljivi su i fleksibilni tako da ulove sve, od najmanjih čestica poput prašine i prljavštine do dlaka, kose i većih nečistoća.


Dirt Detect ™ senzori otkrivaju područja u Vašem domu s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.
Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kada niste kod kuće.


Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u tjesnom dodiru s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.


Tehnička specifikacija
Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina
Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima
Novi moderan dizajn
Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 1.0
Procesor prestižne robne marke ARM
Adaptivna glava za čišćenje 2. generacije
Sustav bočnog čišćenja uzduž zidova i kutova Wall Follow
Sustav ANTITANGLE
Akustična detekcija nečistoća
Automatsko punjenje na postaji za punjenje
Funkcija podešavanja vremena čišćenja
Funkcija dual virtualnog zida
Sustav za filtriranje– filtar od mikrovlakana
Branik s usporenim dodirom
Sabirni koš AeroForce s velikim kapacitetom
Sklopiva ručka za jednostavno rukovanje
Temeljito čišćenje do 90min
Zapremnina spremnika: 0,4 litara
Vrsta spremnika: perivi
Nova , 1800 mAh Litij-ionska baterija
Vrijeme punjenja je 3 sata
Potrošnja energije prilikom punjenja max. 33 W
Potrošnja Stand-By max. 2 W
Dimenzije (mm) 335 x 93 (80 tijelo robota)
Težina 3,56 Kg
Glasnoća < 60 dBSpecifikacije
Proizvođač iRobot
Materijal N
Kratki opis za parket, linoleum, tepihe i čvrste površine, vrijeme punjenja 3h, vrijeme rada 90min, iADAPT, ANTITANGLE, AEROFORCE, za dlaku kućnih ljubimaca
Mokro usisavanje Nema
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: