Mario Kart Live Home Circuit Mario Set Pack Switch

Šifra
3203060042
Kataloški broj
MARKARTLHCMSPSW
999,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 27,75 kn mjesečno! /mj na 36 Rata 999,00 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


Mario Kart Live Home Circuit Mario Set Pack Switch Preorder - Pripremi! Postavi! Kreni!
Pretvorite svoj dom u trkaću stazu s Mario Kart Live: Home Circuit, potpuno novim načinom da doživite Mario Kart na Nintendo Switchu! Vozite kart u stvarnom svijetu pomoću poznatih Mario Kart kontrola i promatrajte akciju s ugrađene kamere s vašeg karta prikazanu na vašem Nintendo Switchu ili zaslonu TV-a. Promatrajte kako se vaš dom pretvara u morske dubine, pješčanu pustinju i još mnogo toga iz svijeta Mario Kart. Pogledajte svoj dom iz nove perspektive dok utrka Mario Kart oživljava na vašem ekranu. Dok se utrkujete kroz stazu koju ste napravili sami, vidjet ćete druge trkače koji vas pokušavaju preduhitriti do cilja, kao i predmete koje možete prikupiti kako bi izjednačili šanse. Stvari koje se događaju u igri, utjecat će čak i na kretanje vašeg kartinga u stvarnom svijetu. Za primjer, ukoliko koristite Mushroom, vaš će kart dobiti mali nalet brzine, ali ćete se zaustaviti ako vas pogodi Red Shell drugog trkača. Prijatelji i obitelj također se mogu okupiti i uživati u utrkama za do četiri igrača, sve dok svaki igrač ima svoj Mario Kart Home Circuit paket (karting vozilo), Nintendo Switch (Lite) konzolu i kopiju softvera koja će biti besplatna za skidanje s Nintendovog eShopa.



Vaš dom je trkaća staza!
1. korak: pripremite se


Sastavite stazu i postavite ju na pod po svojoj sobi.



Korak 2: postavljanje!


Vozite svoj kart kroz četiri vrata/kontrolne točke kako biste napravili kurs u bilo kojem obliku.



Korak 3: krenite!


Utrkajte se protiv Koopalinga u osam Grand Prix pehara!



Pogledajte svoj dom iz nove perspektive dok utrka Mario Kart oživljava na vašem ekranu. Dok se utrkujete oko staze koju ste napravili, vidjet ćete druge trkače koji vas pokušavaju pobjediti do cilja, kao i predmete koje možete pokupiti za ujednačene šanse.


Stvari koje se događaju u igri utjecat će čak i na kretanje vašeg kartinga u stvarnom životu. Ako koristite Mushroom, vaš će kart dobiti mali nalet brzine, ali zaustavit ćete se ako vas udari Red Shell drugog trkača.



Prijatelji i obitelj također se mogu okupiti i uživati u utrkama za više igrača do četiri igrača, sve dok svaki igrač ima svoj Kart, Nintendo Switch konzolu i softvera.


Detalji igre:
Platforma: Nintendo Switch
Kategorija: Utrke, Zabava
Dobna ocjena: TBC
Igrači: 1-4




Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Mario Kart Live Home Circuit Mario Set Pack Switch

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: