Rastemo i trebamo baš tebe! Pridruži nam se u Rijeci!

Rastemo i trebamo baš tebe! Pridruži nam se u Rijeci!
Voliš rad s ljudima, pratiš tehniku i težiš osobnom razvoju? Tražimo baš tebe! Pridruži nam se i postani dio uspjeha tvrtke Sancta Domenica! Prijavi se za poziciju prodajnog predstavnika u našim riječkim poslovnicama!

 

PRODAJNI PREDSTAVNIK

U potrazi smo za još djelatnika za pozicije prodajnih predstavnika u poslovnicama u Rijeci.
Ključne kompetencije koje tražimo su iskustvo rada u većim trgovinama potrošačke elektronike, uključujući TV/AV, bijelu tehniku, informatiku i komunikacije.

Rok za prijave je 15.10.2022.

Prijava za prodajnog predstavnika - Rijeka: Prijavi se za rad u poslovnicama u Rijeci

 

STUDENTI

Tražimo studente/ice za pomoćne poslove u svojim poslovnicama u Rijeci.

Opis posla: pismena i usmena komunikacija sa kupcima, punjenje polica robom, održavanje higijene prostora, zamjena cijena, pakiranje robe za web isporuke.
Napomena: poželjno iskustvo u radu u prodaji potrošačke elektronike.
Radno vrijeme: puno radno vrijeme, rad ne neodređeno tj. do daljnjega, u smjenama (40 sati tjedno), početak rada od odmah.
Naknada po satu: 30,00 kn.

Rok za prijave je 15.10.2022.

Prijava za honorarni studentski posao - Rijeka: Prijavi se za rad u poslovnicama u Rijeci

 

Naša filozofija glasi: Čovjek na prvom mjestu. Pravilo vrijedi za naše kupce, ali isto tako i za naše zaposlenike. Djelatnike u fizičkim trgovinama smatramo najvećim ponosom kompanije, jer predstavljaju lice tvrtke pred potrošačima.

Rad u trgovini vrednujemo s apsolutnim razumijevanjem što znači raditi vikendom i pojedinim praznicima.

Naši djelatnici su kontinuirano u edukacijskom ciklusu gdje za usavršavanje prodajnih i administrativnih vještina, prepoznavanje potreba potrošača, poznavanje proizvoda i tehnologije, angažiramo vlastite i vrhunske vanjske trenere te koristimo inovativne digitalne alate.

Motivacija djelatnika je definirana bonus shemama prema ostvarenim prodajnim rezultatima, a interna komunikacija vrlo otvorena.

Zbog svega navedenog vjerujemo da smo uspjeli stvoriti jedno od najpoželjnijih okružja za rad na tržištu elektronike u Hrvatskoj, ali i šire.

Ako želiš držati korak s najnovijim tehnologijama, najjačim svjetskim brandovima, te biti dio najkompetentnijeg prodajnog tima u HR s jasnim prilikama za daljnji razvoj svoje karijere, Sancta Domenica je pravo mjesto za tebe.

 

O nama

Sancta Domenica je vodeći maloprodajni trgovac elektronikom u Hrvatskoj koji je u zadnje četiri godine deset puta povećao prihode u svojim maloprodajnim trgovinama. Zastupnici smo i uvoznici Sony, Samsung, Panasonic, Philips i LG asortimana proizvoda. Ovlašteni smo distributer i servis Sony Playstation programa.

Sancta Domenica ima samo vrhunske brandove u svojoj ponudi uz najbolje tržišne pogodnosti plaćanja i dostave, a u ponudi imamo i telekom usluge. Naše trgovine su vrhunski uređene i posjećene u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima.

Naš Core DNA je gaming, prepoznati smo po asortimanu Sony PlayStationa i vodećih izdavača igara, izrazito smo uspješni u prodaji mobilnih uređaja te želimo napraviti iskorak u prodaji kućanskih uređaja i televizora kroz novi koncept većih trgovina.