Tražiš studentski posao? Pridruži nam se u Call Centru Sveta Nedelja!

Tražiš studentski posao? Pridruži nam se u Call Centru Sveta Nedelja!

Tražimo studente/ice za pomoćne poslove u Call centru u Svetoj Nedelji.

Opis posla: pismena i usmena komunikacija sa kupcima, punjenje polica robom, održavanje higijene prostora, zamjena cijena, pakiranje robe za web isporuke.

Napomena: poželjno iskustvo u radu u pozivnom centru i prodaji potrošačke elektronike.

Mjesto rada: Sancta Domenica, Sveta Nedelja 10431

Radno vrijeme: puno radno vrijeme, rad ne neodređeno tj. do daljnjega, u smjenama (40 sati tjedno), početak rada od odmah.

Naknada po satu: 30,00 kn.

Prijave primamo na mail adresu: mojposao@sancta-domenica.hr

Rok za prijave je 19.07.2022.

O nama

Sancta Domenica je vodeći maloprodajni trgovac elektronikom u Hrvatskoj koji je u zadnje četiri godine deset puta povećao prihode u svojim maloprodajnim trgovinama. Zastupnici smo i uvoznici Sony, Samsung, Panasonic, Philips i LG asortimana proizvoda. Ovlašteni smo distributer i servis Sony Playstation programa.

Sancta Domenica ima samo vrhunske brandove u svojoj ponudi uz najbolje tržišne pogodnosti plaćanja i dostave, a u ponudi imamo i telekom usluge. Naše trgovine su vrhunski uređene i posjećene u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima.

Naš Core DNA je gaming, prepoznati smo po asortimanu Sony PlayStationa i vodećih izdavača igara, izrazito smo uspješni u prodaji mobilnih uređaja te želimo napraviti iskorak u prodaji kućanskih uređaja i televizora kroz novi koncept većih trgovina.