Tražiš posao? Postani dio uspjeha Sancta Domenice u Zagrebu, Splitu ili Rijeci!

Tražiš posao? Postani dio uspjeha Sancta Domenice u Zagrebu, Splitu ili Rijeci!

Voliš rad s ljudima, pratiš tehniku i težiš osobnom razvoju? Tražimo baš tebe! Pridruži nam se i postani dio uspjeha tvrtke Sancta Domenica! Prijavi se za poziciju prodajnog predstavnika u našim zagrebačkim, splitskim i riječkim poslovnicama!

U potrazi smo za još djelatnika za pozicije prodajnih predstavnika u poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a ključne kompetencije koje tražimo su iskustvo rada u većim trgovinama potrošačke elektronike, uključujući TV/AV, bijelu tehniku, informatiku i komunikacije.

Naša filozofija glasi: Čovjek na prvom mjestu. Pravilo vrijedi za naše kupce, ali isto tako i za naše zaposlenike. Djelatnike u fizičkim trgovinama smatramo najvećim ponosom kompanije, jer predstavljaju lice tvrtke pred potrošačima.

Rad u trgovini vrednujemo s apsolutnim razumijevanjem što znači raditi vikendom i pojedinim praznicima.

Naši djelatnici su kontinuirano u edukacijskom ciklusu gdje za usavršavanje prodajnih i administrativnih vještina, prepoznavanje potreba potrošača, poznavanje proizvoda i tehnologije, angažiramo vlastite i vrhunske vanjske trenere te koristimo inovativne digitalne alate.

Motivacija djelatnika je definirana bonus shemama prema ostvarenim prodajnim rezultatima, a interna komunikacija vrlo otvorena.

Zbog svega navedenog vjerujemo da smo uspjeli stvoriti jedno od najpoželjnijih okružja za rad na tržištu elektronike u Hrvatskoj, ali i šire.

Ako želiš držati korak s najnovijim tehnologijama, najjačim svjetskim brandovima, te biti dio najkompetentnijeg prodajnog tima u HR s jasnim prilikama za daljnji razvoj svoje karijere, Sancta Domenica je pravo mjesto za tebe.

Postani dio pobjedničkog Sancta Domenica tima! Prijave primamo na mail adresu: mojposao@sancta-domenica.hr

Rok za prijave je 19.7.2022.

 

O nama

Sancta Domenica je vodeći maloprodajni trgovac elektronikom u Hrvatskoj koji je u zadnje četiri godine deset puta povećao prihode u svojim maloprodajnim trgovinama. Zastupnici smo i uvoznici Sony, Samsung, Panasonic, Philips i LG asortimana proizvoda. Ovlašteni smo distributer i servis Sony Playstation programa.

Sancta Domenica ima samo vrhunske brandove u svojoj ponudi uz najbolje tržišne pogodnosti plaćanja i dostave, a u ponudi imamo i telekom usluge. Naše trgovine su vrhunski uređene i posjećene u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima.

Naš Core DNA je gaming, prepoznati smo po asortimanu Sony PlayStationa i vodećih izdavača igara, izrazito smo uspješni u prodaji mobilnih uređaja te želimo napraviti iskorak u prodaji kućanskih uređaja i televizora kroz novi koncept većih trgovina.