Zašto AirPods?

Zašto AirPods?

Ako ste u zadnje vrijeme naletjeli na ljude s malim bijelim predmetima u ušima, to su najvjerojatnije AirPods. Bežične slušalice koje je dizajnirao Apple. Zbog svoje jednostavne i učinkovite upotrebe, odmah po lansiranju, postale su jedan od najpopularnijih Apple proizvoda.

Ali što ih čini tako posebnima da su uspjele oduševiti milijune ljudi diljem svijeta?

Bez dodatnih kablova

AirPods rade bežično, što znači da možete ostaviti svoj mobitel, tablet ili računalo u jednoj prostoriji dok razgovarate preko slušalica u drugoj. Bez ikakvih prepreka, s njima možete skakati, vježbati ili plesati, a slušalice će ostati u vašim ušima.

Baterija koja traje i tijekom najdužih razgovora

Najnoviji AirPods model omogućuje do 6 sati neprekidnog slušanja ili do 5 sati kada se koristi prostorni zvuk. Zbog toga ih možete bezbrižno koristiti na cjelodnevnim planinarenjima ili na dugim putovanjima. Svoje AirPods slušalice možete puniti i bežično, koristeći Apple MagSafe punjač.

Jednostavne za korištenje

Sve što trebate učiniti je staviti ih u uši i u trenu počnite slušati. Nema potrebe pritiskati tipke ili se povezivati na neki drugi način. Čini se kao da vam slušalice čitaju misli, jer kada ih uklonite da biste razgovarali s nekim, one automatski zaustavljaju reprodukciju, a kada ih ponovno stavite, zvuk se automatski ponovno pokreće.

Uz pomoć senzora za prepoznavanje pritiska, možete podešavati glasnoću ili se kretati po glazbenoj listi dok su vam slušalice u ušima.

Brzo povezivanje

Pri prvom korištenju slušalica potreban je samo jedan klik i one se automatski povezuju s vašim uređajem. Ako koristite više od jednog uređaja koji su spojeni s AirPods slušalicama, one će se automatski povezati s onim vama najbližim, a u slučaju da ih ima više, na zaslonu odaberite povezivanje.

AirPods su dostupni na našoj online trgovini već od 1.249 kn. Nabavite si svoje i doživite pravu čaroliju glazbe.

Apple AirPods
Učitavanje ...