Oninaki PS4 Standard Edition

Šifra
3202052181
Kataloški broj
SONIN4EU01
Datum izlaska: 30.03.2020.
20% popusta za jednokratna plaćanja i do 36 rata Mastercard i Maestro karticama uz promo kod MCGAMING20 u periodu od 23.11 do 30.11. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
199,00 kn
159,20 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupnoKrenite u novu fantastičnu avanturu nadahnutu zlatnim dobom japanskih igara igranja uloga razvojnog tima igre I Am Setsuna Tokyo RPG Factory.
Preuzmite ulogu Kagachija, tajanstvenog mladića poznatog i kao Watcher, čija je sveta dužnost odvesti izgubljene duše u sljedeći svijet. Nakon što upozna neobičnu djevojku Linne koja tvrdi da se ne sjeća svoje prošlosti, njihove se sudbine isprepliću.
U borbi iskoristite snagu demona, a svaki predstavlja drugu vrstu oružja. Upravljajte njihovim vještinama i mijenjajte ih u stvarnom vremenu kako biste zadali smrtonosne udarce svojim neprijateljima.
Istražite svijet i upoznajte druge živopisne likove tijekom putovanja, uključujući Kushija, primjernog Watchera i pouzdanog vođu, Mayuru, Watchera velikog srca te zlonamjernog Night Devila, mačevatelja iz zaboravljenog vremena u lovu na Linne.Specifikacije
Kratki opis Role-playing, PEGI 12+, 2020, PS4, Square Enix
Žanr Role-playing
Dobna granica 12+
Sezona igre 2020
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: