Oninaki Switch Standard Edition

Šifra
3202092133
Kataloški broj
SONINHEU01
Datum izlaska: TBA. 2020.
Datum izlaska: TBA 10% popusta jednokratno za pred-narudžbu ove igre uz unos webshop promo koda:OninakiSwitch. Ne zbraja se sa drugim promotivnim popustima!
399,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 11,08 kn mjesečno!
359,10 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupnoKrenite u novu fantastičnu avanturu nadahnutu zlatnim dobom japanskih igara igranja uloga razvojnog tima igre I Am Setsuna Tokyo RPG Factory.
Preuzmite ulogu Kagachija, tajanstvenog mladića poznatog i kao Watcher, čija je sveta dužnost odvesti izgubljene duše u sljedeći svijet. Nakon što upozna neobičnu djevojku Linne koja tvrdi da se ne sjeća svoje prošlosti, njihove se sudbine isprepliću.
U borbi iskoristite snagu demona, a svaki predstavlja drugu vrstu oružja. Upravljajte njihovim vještinama i mijenjajte ih u stvarnom vremenu kako biste zadali smrtonosne udarce svojim neprijateljima.
Istražite svijet i upoznajte druge živopisne likove tijekom putovanja, uključujući Kushija, primjernog Watchera i pouzdanog vođu, Mayuru, Watchera velikog srca te zlonamjernog Night Devila, mačevatelja iz zaboravljenog vremena u lovu na Linne.

Specifikacije
Kratki opis Role-playing, PEGI 12+, 2020, Nintendo, Square Enix
Žanr Role-playing
Dobna granica 12+
Sezona igre 2020
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: