Brijaći aparat Remington F4000

Šifra
3404030081
Kataloški broj
F4000
Od 2.3. do 31.3., ostvari 25% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod REMINGTON25. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
70,21 EUR
Dodatnih 25% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
70,21 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
REMINGTON25
25%
17,55 EUR
02.03.2024. - 31.03.2024. Do 31.03.2024.
Od 2.3. do 31.3., ostvari 25% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod REMINGTON25. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


STYLE SERIES - F4 BRIJAĆ
F4000
Uredite čak i dlačice koje su nisko polegnute s F4 brijačem iz nove Remington serije Style.F4, brijaći aparat u srednjem cjenovnom rangu iz serije Remington Style, daje vam sve što vam je potrebno kako biste dobili oštro, temeljito brijanje dok pri tom održavate moderan izgled brade u različitim duljinama.

Savršen za one koji žele dobro njegovan izgled bez puno muke ili iritacija koje uzrokuje čisto brijanje.ControlCut tehnologija objedinjuje mikro češalj s trimerom za hvatanje dlačica, kako bi uredio i polegnute dlačice, za najčišće moguće brijanje.Da biste zaista imali potpunu kontrolu nad svojim stilom, F4 dolazi s raznim dodatnim poboljšanim značajkama za uređivanje.

Za one dane kada radije ne biste bili potpuno obrijani, styler za uređivanje trodnevne brade omogućuje vam upravo to, a trimer za detalje će vam pomoći u oblikovanju oštrih, definiranih rubova.Funkcionalnost ConstantContour tehnologije i prilagodljiva glava pomažu brijaču da se pažljivo i učinkovito kreće i po teže dostupnim mjestima oko brade i čeljusti, poboljšavajući cjelokupni izgled, dok istovremeno čuva kožu od iritacija.

Osim što je stilski besprijekorno oblikovan, ovaj aparat za brijanje ima i veliku snagu s 45-minutnim bežičnim radom između punjenja i potpuno je vodootporan, za brzo i jednostavno čišćenje.Serija Style F4: Za vaš svakodnevni stil

ControlCut tehnologija pomaže uhvatiti polegnute dlačice
ConstantContour tehnologija za jednostavno upravljanje i kretanje preko lica
Trimer za detalje za precizno oblikovanje
3 D syler za oblikovanje trodnevne brade
Bežični rad, 45 minuta rada od jednog punjenja
U potpunosti se ispire i isporučuje se s četkicom za čišćenje
Standardno jamstvo od 2 godine (za dodatnu godinu jamstva potrebno je obaviti registraciju proizvoda online)
Specifikacije
Proizvođač Remington
Kratki opis 45 min upotrebe, 4h punjenja
Napajanje Bežični
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.