Četkica za zube Philips Sonicare HX6322/04 Kids, Green

Šifra
3404060165
Kataloški broj
HX6322/04
3 godine jamstva = kupnjom ovog modela ostvari 2 godine redovnog tvorničkog jamstva, a registracijom na www.philips.hr ostvari dodatnu 1 godinu jamstva. Vrijedi do 31.12.2023.
59,99 €451,99 kn
59,99 €451,99 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
sticker-sticker-action
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Philips Sonicare For Kids - Sonična električna četkica za zube HX6322/04
Interaktivna sonična snaga. Zabavnije pranje zuba
Zabavite djecu dok uče prati zube. Četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth omogućuje interakciju putem zabavne aplikacije koja će djeci pomoći da bolje i duže peru zube. Djeca će se zabaviti učeći tehnike koje će zadržati cijeli život.


Pratite vrijeme četkanja čak i bez upotrebe aplikacije
Uz četkicu Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth, značajka Quadpacer iz aplikacije prati četkanje u stvarnom vremenu. Prepoznaje početak četkanja, pauze i završetak. Zahvaljujući integriranoj memoriji i vremenskoj oznaci na drški četkice, možete spremiti pojedinosti do 20 četkanja ako ne koristite aplikacije. Kad sljedeći put uparite aplikaciju i dršku, detalji tih četkanja sinkronizirat će se s kalendarom aplikacije. Možete uživati u nagradama za uspješno četkanje, a vaše dijete može jednostavno pratiti svoj napredak.


KidTimer i KidPacer za cjeloživotno pravilno četkanje
Kako bi se potaknula ispravna rutina četkanja, električna četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth povezuje se s aplikacijom i pomaže djeci postupno produljiti vrijeme četkanja. Cilj je postići dvije minute, vrijeme koje stomatolozi preporučuju. Kada koristite aplikaciju, djeca mogu oponašati demonstratora za četkanje iz aplikacije dok pažljivo četka svaki dio svoje usne šupljine. Demonstrator za četkanje poticat će vaše dijete da provede više vremena u svakom kvadrantu usta. Dijete će za produljenje četkanja nagraditi Sparkly, koji je sretan zbog svojih uistinu čistih zuba. To je zabavna vježba s ciljem postizanja cjeloživotnog pravilnog četkanja.


Dinamičnim čišćenjem tekućina se usmjerava na područje između zuba
Dok djeca uče četkati, naša sonična tehnologija brine se za ostalo. Jedinstvena dinamična električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips nježno i učinkovito doseže područje duboko između zuba i uzduž linije desni. Uz preko 500 poteza u sekundi, sonična snaga čišćenja kompenzira manjkavost tehnike djece koja se tek uče četkati. Zbog te tehnologije, četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips do 75 % je učinkovitija od ručnih četkica, što rezultira uspješnijim pregledima.


Zabavne naljepnice koje se mogu mijenjati radi lakše prilagodbe
Zabavne naljepnice za dršku djeci omogućavaju odabir izgleda svoje četkice za zube. Uz osam izmjenjivih dizajna na svakoj kutiji sonične četkice za zube, djeca izgled svoje četkice mogu mijenjati kad god požele. U kombinaciji s mogućnošću prilagodbe izgleda lika iz aplikacije, iskustvo Sonicare For Kids tvrtke Philips svodi se na učinkovitu njegu usne šupljine i zabavno četkanje.


2 načina rada za djecu omogućuju nježno i učinkovito čišćenje
Uz dva načina rada prilagođena djeci ova snažna četkica za zube osigurava ispravno čišćenje za djecu različitih dobi – način rada male brzine za mlađu djecu i način rada za stariju djecu.


Dostupne su 2 veličine glave četkice
Ova električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips ima 1 glavu četkice standardne veličine. Zasebno možete kupiti i glavu četkice kompaktnije veličine. Glave četkice Sonicare for Kids tvrtke Philips posebno su dizajnirane za nježno čišćenje i zaštitu zuba dok rastu.


Dizajn za dobre mogućnosti držanja za roditelje i djecu
Ergonomski dizajn omogućava djeci da četkaju zube sama ili sa svojim roditeljima. Svaka četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips ima pametno dizajniranu dršku koja roditeljima i djeci omogućava zajedničko četkanje. Čvrsta drška malim dlanovima omogućava jednostavno pomicanje četkice, a zbog dugačkog dizajna, roditelji prema potrebi mogu pomoći. Čvrsta drška djeci omogućava pohranu četkice u uspravnom položaju ili nanošenje paste za zube dok je četkica položena.


Tehničke specifikacije
Načini rada
Jačine načina rada 2


Predmeti u kompletu
Ručke
1 drška Sonicare for Kids s podrškom za Bluetooth
Glave četkice
1 standardna Sonicare for Kids
1 kompaktna Sonicare for Kids
Punjač 1
Naljepnice
8 naljepnica za osobnu prilagodbu
2 bonus naljepnice
Dizajn i završna obrada
Boja
Aqua


Radne značajke čišćenja
Brzina
Do 62.000 poteza četkice u minuti
Odlične radne značajke
75 % učinkovitija*
Prednosti za zdravlje
Za zdrave navike oralne higijene
Mjerač vremena
KidTimer i Quadpacer


Jednostavnost uporabe
Sustav glave četkice
Glave četkice lako se postavljaju pritiskom
Indikator baterije
Indikator baterije prikazuje status baterije
Zaslon
Osvijetljeni zaslon
Drška
Gumena drška za ugodno rukovanje
Tanak ergonomski dizajn


Kompatibilnost
iOS kompatibilnost
iPhone 4S ili noviji
iPad 3. gen. ili noviji
s operacijskim sustavom iOS7
Android kompatibilnost
Android telefoni
Tableti s podrškom za Bluetooth 4.0


Tehničke specifikacije
Baterija
Može se puniti
Vrsta baterije
Linij-ionska


Servis
Jamstvo
2-godišnje ograničeno jamstvo


Napajanje
Napon
110 – 220 V

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis zelena, 2 nastavka, 2 načina rada, spajanje na aplikaciju, 8 naljepnica
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: