Brijaći aparat Remington R4000

Šifra
3807010008
Kataloški broj
R4000
Od 1.4. do 30.4., ostvari 25% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod REMINGTON25. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
70,21 EUR
Dodatnih 25% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
70,21 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
REMINGTON25
25%
17,55 EUR
01.04.2024. - 30.04.2024. Do 30.04.2024.
Od 1.4. do 30.4., ostvari 25% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod REMINGTON25. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


Tražite li aparat za brijanje koji vam pruža maksimalan kontakt s kožom i potpunu udobnost? Tada je Style Series R4 vaš odgovor na glatko i čisto brijanje.Dual Track oštrice podrazumijevaju dvostruki niz oštrica i omogućuju bolju pokrivenost tijekom brijanja, uslijed čega se u svakom potezu podreže više dlaka. S fleksibilnim oštricama i poboljšanim TPE okretnim vratom možete uživati u vrhunskoj udobnosti dok se brijete, prelazeći preko svih kontura lica. Style Series R4 napravljen je s ergonomskim dizajnom koji ga čini savršenim za vašu ruku.Ako više volite izgled kratko obrijane brade, 3 Day Stubble Styler nastavak za oblikovanje kratke brade bit će vaš novi nezaobilazni pribor kako biste „bili svoji na svoj način“. Nastavak sa zaštitom se jednostavno pričvršćuje na glavu vašeg aparata za brijanje, čime će brada biti ošišana na savršenu duljinu koja odgovara izgledu trodnevne brade.Poboljšani sklopivi trimer omogućuje vam definiranje, skraćivanje i oblikovanje brade. Dizajniran je kako bi vam omogućio stvaranje različitih stilova, pa možete obrijati uredno definirane linije brade, urediti zaliske ili skratiti duže dlake. S ComfortTrim oštricama, vaša će se koža osjećati potpuno ugodno, neovisno o odabranom stilu.Style Series R4 bežični je aparat koji pruža potpunu slobodu oblikovanja. Baterija radi 45 minuta, pa imate dovoljno vremena za usavršavanje brijanja, a možete koristiti čak i LED indikator u tri stupnja, kako biste pratili status baterije.Budući da je 100% vodootporan, svoju rutinu brijanja možete odraditi i pod tušem, što brijanje čini brzim i jednostavnim. Aparat za brijanje možete isprati između svake upotrebe, kao i očistiti praktičnom četkicom za čišćenje, kako biste ga održali u vrhunskom stanju.Uz Style Series R4, bez problema možete biti temeljito obrijani i puni samopouzdanja.





Specifikacije
Proizvođač Remington
Kratki opis 45 min upotrebe, 4h punjenja, skočni trimer
Napajanje Bežični
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.